HOROR U MAKEDONIJI: Čekićem usmrtio komšiju pa se hvalio da je ubio monstrume!
Foto: Profimedia

povredio i ukućane

HOROR U MAKEDONIJI: Čekićem usmrtio komšiju pa se hvalio da je ubio monstrume!

Kako je opisano, ubica, koji je bio neženja, najpre je „čekićem i „heblom" obio ulazna vrata porodične kuće suseda u ulici Kole Cvetkov, sa kojima je imao „neraščišćenih računa“

Objavljeno:

U noćnom napadu na susede u Velesu, u centralnoj Makedoniji, razjareni Spase Veljanov (46) u sredu dva časa iza ponoći čekićem je usmrtio D.N. (66) i teško povredio njegovu suprugu L.N. (55), njihovu ćerku T.N. (31), zatim brata ubijenog T.N. (63) i njegovu suprugu V.N. (53).

Posle krvavog pira ubica je u svojoj kući na socijalnoj mreži FB, potvrdio da je - „ubio monstrume“.

Svi teško povređeni iz napadnute porodice Najdov po zbrinjavanju u veleškoj bolnici prebačenisu u Urgentni cenatr u Skoplju, potvrđeno je iz MUP-a. Ubica je priveden, a javni tužilac je izvršio uvid na mestu teškog ubistva.

ŽIVEO JE KAO KRALJ, IMAO 3 ŽENE, ALI GA JE STIGLA KRVNA OSVETA! Najvećeg balkanskog mafijaša tipovali 2 godine!

Kako je opisano, ubica, koji je bio neženja, najpre je „čekićem i „heblom" obio ulazna vrata porodične kuće suseda u ulici Kole Cvetkov, sa kojima je imao „neraščišćenih računa“, upao u spavaću sobu gde je spavala ćerka „monstruma“.

Udarcem čekićem u glavu teško je povredio. Kada su u sobu upali roditelji povređene, ubica je zadao smrtonosan udarac u glavu najpre ocu, a potom teško povredio i majku. Na zapomaganje nesrećne žene, u sobu su ušli pospani brat i snaha ubijenog. Udarcima čekićem u glavu dočekao ih je pomanihtali Veljanov zadavši im teške telesne povrede.

Posle napada u susedstvu, vrativši se svojoj kući, ubica je na svom fejsbuk statusu obavestio da je ubio „svoje i monstrume društva“. Policijskom akcijom ubrzo je priveden i određena mu je mera pritvora.

Nesrećna porodica Najdov, kako su potvrdili neki od njihovih rođaka, u „septembru su se spremali za svadbu sina, a sada su zavijeni u crno“.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.