Toše Proeski izdaje postuhmi album! Ovo je prva nova pesma! (FOTO) (VIDEO)

osam godina posle smrti

Toše Proeski izdaje postuhmi album! Ovo je prva nova pesma! (FOTO) (VIDEO)

Na internetu se pojavio najavni singl za novi album tragično nastradalog makedonskog pevača
Objavljeno:

Pokojni makedonski pevač Toše Proeski poginuo je pre osam godina, a sada imamo prilike da čujemo pesmu "If You Wanna Leave Me", koja je ujedno najavni singl njegovog predstojećeg albuma. Šta je Toše rekao 3 sata pred smrt: Ne mogu više! Neću ni novac, ni skupa kola.. (FOTO) (VIDEO)

Printscreen/Toše Proeski
Uski krug ljudi koji su se sastali da izaberu muzičke brojeve predvodio je čuveni britanski producent Endi Rajt koji je producirao sve pesme Proeskog na engleskom, predsednik Međunarodne Fondacije Toše Proeski, Slaven Risteski i Sašo Mitkov, menadžer njegove matične izdavačke kuće. Tu se našla i vlasnica zagrebačke muzičke Agencije Oziris Petra Crnetić, u čijem studiju je tragično nastradali pevač snimio svoje brojne hitove. Ona je ujedno i autorka teksta naslovne pesme albuma, koja će se zvati "Secret Place".
Printscreen/Toše Proeski
Što se ostalih pesama tiče, biće tu brza i optimistična "Light The Flame", nežna "Where Do I Belong", dva instrumentala poznatih hitova u električnoj i verziji "bez struje", a još se pregovara o ostalim pesmama. Poslušajte novu Tošetovu pesmu.

Jutarnji.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.