OGLASILA SE ĆERKA UBIJENOG FRIZERA PRONAĐENOG PORED VANJE GORČEVSKE: "Koliko ja znam..." otkrila NEPOZNATE DETALJE
Panče Žežovski, Foto: FACEBOOK/ PANCE ZEZOVSKI

istraga zločina

OGLASILA SE ĆERKA UBIJENOG FRIZERA PRONAĐENOG PORED VANJE GORČEVSKE: "Koliko ja znam..." otkrila NEPOZNATE DETALJE

Objavljeno: 00:02h

Telo ubijenog frizera Panče Žežovskog pronađeno je u rupi pored tela ubijene Vanje Gorčevske.

Ceo region je na nogama zbog brutalnog ubistva Vanje Gorčevske (14) koja je nestala 27. novembra, a njeno telo je pronađeno u nedelju 3. decembra u ataru sela Brazda. Pored njenog tela je pronađeno i telo frizera Panča Žoževskog (74) koji je prema informacijama iz istrage ispao "kolateralna šteta".

Ista kriminalna grupa stoji iza oba ubistva. Nestanak Vanje je prijavljen 27. novembra, dok je nestanak Panča prijavljen 22. novembra.

Njemu je ukraden automobil marke "citroen" kojim je Vanja navodno kidnapovana. Njegova ćerka je za makedonsku televiziju "Alfa" rekla porodica nije znala ništa o nestanku svog oca koji je navodno ubijen zbog duga od 500 evra prema jednom od osumnjičenih, a ona tvrdi da nisu znali ništa o njemu celih 10 dana.

Vanja Gorčevska
foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, Damir Dervišagić, Tamara Trajković

"Ne znamo ništa. Sve što smo čuli je novo za nas. Ne znam ništa i ne mogu ništa više da vam kažem. Koliko ja znam, moj otac nije imao pretnje i pritiske u prošlosti", rekla je ona, a prenosi "Kurir.mk".

Da podsetimo, otac ubijene Vanje Đorčevske je doveden u zgradu Krivičnog suda u Skoplju. Dovele su ga jake policijske snage, a kada je video novinarske kamere, uradio je neočekivanu stvar.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/Kurir.mk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.