BLAGICA I ALEKSANDAR SU NAJSREĆNIJI RODITELJI DANAS: Malene četvorke nakon 40 dana iz bolnice otišle kući (FOTO)
Foto: Profimedia

MALI HEROJI

BLAGICA I ALEKSANDAR SU NAJSREĆNIJI RODITELJI DANAS: Malene četvorke nakon 40 dana iz bolnice otišle kući (FOTO)

Maleni Mihajlo, Teodor, Vedran i Leontina otišli su juče u svoj dom

Objavljeno:

Blagica i Aleksandar iz Štipa danas su najsrećniji roditelji na svetu, jer su njihovi maleni heroji, koji su težili tek nešto više od kilogram na rođenju konačno u svojoj kući.

Maleni Mihajlo, Teodor, Vedran i Leontina otišli su juče u svoj dom, nakon što su gotovo 40 dana proveli u bolnici nakon rođenja.

Doktorka Elena Gjorgievska Nikolovska, koja je ovu moćnu četvorku donela na svet, kaže da je predivan osećaj što će sve bebe otići kući zajedno i da je presrećna što je deo ove presrećne priče, koja je za nju ličnu bila veliki izazov.

Klinika za ginekologiju i akušertvo u Skoplju navela je da su bebe od juče u naručju svojih roditelja.

"Naši mali, ali veliki borci, koji su rođeni u 31. nedelji pušteni su kući u dobrom stanju nakon što su 38 dana proveli na odeljenju intenzivne nege. Mihajlo je rođen sa 1.170 grama, a kući je pušten sa 1.860. Leontina je rođena sa 1,1 kilogram, odlazi kući teška 1.810 grama. Teodor je imao 1200, a sada ima 1920 grama. Vedran je imao 1370 grama, a kući je otišao sa okruglo 2 kilograma", naveli su iz bolnice.

"Lekari i medicinske sestre i babice sa Ginekološko-akušerske klinike ovim malim junacima žele srećno detinjstvo ispunjeno zdravljem, a srećnim roditeljima Blagici i Aleksandru kuću punu dečjeg smeha, puno radosti i topline koju će ovo četvoro, njihova mala sunca, doneti", naveli su iz GAK.

Bonus video: BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

04:03

BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO za Kurir TV: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.