SNIMAK KOJI ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI: Kuja ZAPOMAGALA pored POVREĐENOG ŠTENETA, tuga! (VIDEO)
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/thedodo

srce da ti stane

SNIMAK KOJI ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI: Kuja ZAPOMAGALA pored POVREĐENOG ŠTENETA, tuga! (VIDEO)

Maleni pas je bespomoćno ležao pored stuba i cvileo dok je njegova mama lavežom pokušavala da privuče pažnju prolaznika.

Objavljeno:

Životinje često vrlo emotivno reaguju posebno kad su u pitanju njihovi mladunci. Potresna scena na ulici jednog indijskog grada rasplakala je i one sa najtvrđim srcem.

Naime, pored stuba ležalo je bespomoćno štene sa povređenom šapom i cvilelo od bolova dok je njegova majka zavijala, i kako se mnogima činilo bukvalno zapomagala, pokušavajući da privuče pažnju prolaznika kako bi joj neko pomogao oko mladučenta.

Neko od prolaznika je pozvao volontere iz jednog azila za pse koji su došlči u rekordnom roku. Čovek je zastao kraj životinje i vrlo oprezno podigao mladunče psa i odveo ga u veterinarsku stanicu. Kuja se ni za tren nije odvajala od njih i uznemireno je išla za volonterom kako bi videla gde će odneti njeno mladunče.

Po dolasku u veterinarsku stanicu psu je povreda sanirana i previjena a potom je nahranjen. Maleni pas je nekoliko dana boravio u azilu kako bi se u potpunosti oporavio nakon čega je vraćen majci. Tek tada su volonteri videli da kuja osim ovog ima još nekoliko štenaca o kojima brine. maleni pas radovao se što je ponovo sa majkom ali i braćom i sestrama, dok je kuja zahvalno lizala ruku volonteru koji je spasio njeno mladunče.

@thedodo Moms are the best ?❤️ (IG: animalaid_india) #rescue #reacuedog ♬ original sound - The Dodo

Ovaj snimak dirnuo je u srce mnoge korisnike društvenih mreža.

- Molim vas neka neko pomogne ovim jadnim životinjama.

- Tako mi je drago da su štene vratili majci.

- Ne mogu da zaustavim suze. Ona kao da zapomaže tražeći pomoć za svoju bebu.

- Ovaj plač majke na početku snimka mi je slomio srce.

- Hvala što ste ih spasili.

- Divno je videti da su psa vratila majci - bili su neki od komentara korisnika mreže.

Mnogi su se složili da je ova scena slika čiste majčine nesebične ljubavi koja je podjednako važna i za ljude i za životinje. Među komentarima je bilo i onih koji su naglasili da i među ljudima treba da ima više empatije, da jedni drugi pomažemo kad smo u nevolji i da će tako svima biti bolje.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.