LEKAR SNIMAO ŽENU KOD GINEKOLOGA I SVE PRENOSIO UŽIVO NA TIKTOKU: Smejao se sve vreme, SKANDAL trese Tetovo
Foto: Printscreen/youtube/TV21

STRAŠNO

LEKAR SNIMAO ŽENU KOD GINEKOLOGA I SVE PRENOSIO UŽIVO NA TIKTOKU: Smejao se sve vreme, SKANDAL trese Tetovo

Snimak pacijentkinje išao je uživo na Tik-Toku

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je navodno snimila osoba zaposlena kao anesteziolog na Ginekološkom odeljenju tetovske bolnice.

Snimak pacijentkinje išao je uživo na Tik-Toku, prenela je TV21.

Na video snimku odjekuje smeh muškarca.

Televizija je potvrdila autentičnost snimka, a osoba koja ga je napravila, angažovana je na odeljenju za prekide trudnoća, prenosi Telegraf.rs.

Nakon što je TV21 objavila vest o skandalu u tetovskoj bolnici gde je anesteziolog zaposlen na Ginekološkom odeljenju u Tetovu uživo na Tik Toku snimao pacijentkinje, oglasio se direktor Pelumb Vela koji je ovaj slučaj prijavio policiji.

On je za TV21 ispred SVR Tetovo rekao da osuđuje ovaj slučaj i da očekuje od organa reda da ovaj slučaj reše što je pre moguće.

- Ja sam kao direktor sada u SVR Tetovo da iznesem slučaj i mi ćemo to pitanje sa organima za sprovođenje zakona rešiti u najkraćem mogućem roku. Ovaj događaj nam je neshvatljiv i osuđujemo svako neprofesionalno ponašanje medicinskog osoblja prema pacijentima - rekao je Vela.

Razotkrivanje ovog skandala u tetovskoj bolnici dolazi samo nekoliko dana nakon velike tragedije u bolnici u Bitolju, gde je novorođenče umrlo nedugo po dolasku na svet zbog navodne nestručnosti i neprofesionalnosti lekara, pišu makedonski mediji.

(Espreso/Telegraf/TV21)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.