KOMŠIJSKI PAS IZGRIZAO DO SMRTI OSMOGODIŠNJEG DEČAKA: Mališan ISKRVARIO na putu do bolnice, užas u Skoplju
Kuče, Foto: Profimedia

HOROR

KOMŠIJSKI PAS IZGRIZAO DO SMRTI OSMOGODIŠNJEG DEČAKA: Mališan ISKRVARIO na putu do bolnice, užas u Skoplju

Osmogodišnje dete je napao i izgrizao pas mastif, star 12 godina, kada je ušao u komšijino dvorište u kojem je bio još jedan pas

Objavljeno:

Osmogodišnje dete iz Skoplja preminulo je od posledica napada komšijinog psa, potvrdilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Severne Makedonije.

Kako se navodi u polcijskom saopštenju, bolnica za hirurške bolesti "Sv. Naum Ohridski" juče je prijavila da je doveden maloletnik iz Skoplja koji je podlegao povredama usled posledica napada psa u vlasništvu njegovog komšije N.G.

"U toku jučerašnjeg dana, u 17.22, u našu ambulantu je dovezeno dete od osam godina zbog povreda glave i vrata od ujeda psa. U trenutku prijema dete je bilo bez vitalnih znakova i iskrvarilo je. Odmah su preduzete mere reanimacije, nažalost bezuspešno", rekao je direktor te bolnice Ljuben Arsenkov za portal Sakam da kažam.

Prema Televiziji Telma, osmogodišnje dete je napao i izgrizao pas mastif, star 12 godina, kada je ušao u komšijino dvorište u kojem je bio još jedan pas.

Mastif
foto: Profimedia

"Od ugriza je dobilo obilno krvarenje. Osmogodišnjak je odmah automobilom bio prevezen u 'Sv. Naum Ohridski', ali je zbog teških povreda glave i vrata iskrvario na putu do bolnice", navodi ta televizija i dodaje da je vlasnik engleskog bul mastifa juče uveče odmah pozvan u policijsku stanicu na informativni razgovor.

Izvori u istrazi su za Telmu naveli da su porodice deteta i vlasnika psa bile prve komšije i u dobrim odnosima.

Bonus video:

01:34

DA VAM KAŽEM ŠTA MI LJUDI PRIČAJU ZGADIO BI VAM SE ŽIVOT! Aktivista otkrio zastrašujuće podatke o ljudima koji muče životinje!

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.