CARINICI U SKOPLJU ZAPLENILI STVAR VREDNU 2,3 MILIONA EVRA: Sumnja se da je SRBIN pokušao da PROKRIJUMČARI TO FOTO
Zlato, Foto: Printscreen/Youtube/Kanal 5 Televizija

Vrednost veća od 2 miliona evra

CARINICI U SKOPLJU ZAPLENILI STVAR VREDNU 2,3 MILIONA EVRA: Sumnja se da je SRBIN pokušao da PROKRIJUMČARI TO FOTO

Na Međunarodnom aeodromu Skoplje carinici su zaplenili više od 43 kilograma zlatnog nakita, a sumnja se da je odgovorna osoba sa srpskim pasošem

Objavljeno: 16:54h

Na Međunarodnom aerodromu Skoplje carinici su zaplenili više od 43 kilograma zlatnog nakita. Vrednost je procenjena na oko 2,3 miliona evra, a ova zaplena predstavlja rekordnu količinu. Lice sa srpskim pasošem osumnieno i upućeno na detaljan pregled i pregled prtljaga.

U koferu je otkriven razni zlatni nakit upakovan u najlonske kese, uključujući i nakit od belog zlata sa dijamantima sa priloženim sertifikatima. Osoba, za koju se ne navodi kog je pola, i roba, su privremeno zadržani i trenutno se vodi uviđaj, a o slučaju je odmah obavešten dežurni javni tužilac radi sprovođenja daljih istražnih radnji.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Kanal 5 Televizija

"Uprava carina, u okviru svojih prioriteta zaštite društva i bezbednosti građana, snažno je usmerena na borbu protiv kriminala i sprečavanje nelegalne trgovine. U 2022. godini videćemo duplo povećanje broja slučajeva sprečavanja nelegalne trgovine u svim kategorijama u odnosu na 2021. godinu", rekla je direktor Uprave carina Slavica Kutirov na konferenciji za novinare.

05:22

EVO ŠTA JE SVE CARINA ZAPLENILA U PROTEKLOJ GODINI! Slobodan Tomić iz Uprave carina: Nalazili smo narkotike u PELENAMA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.