Posao je posao! Moja pi..., moj posao! Seksualni radnici mitingovali u centru Skoplja!
Foto: Reuters

Seksi Marš

Posao je posao! Moja pi..., moj posao! Seksualni radnici mitingovali u centru Skoplja!

Neke učesnice marša bile su u donjem vešu, a jedna je na belom "bodiju" napisala "Work is work", "My pussy, my bussines"
Objavljeno: 23:45h

Sa crvenim kišobranima u rukama makedonski seksualni radnici su u Skoplju, devetu godinu uzastopno, održali marš na kojem su zatražili da se zaustavi nasilje, stigmatizacija i tortura koju svakodnevno trpe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Grupa seksualnih radnika, stripera i striptizeta, hot lajn operatora, eskort devojaka i momaka i aktivista za ljudska prava okupili su se u centru Skoplja povodom Međunarodnog dana zaustavljanja nasilja nad seksualnim radnicima.

foto: Reuters

Deveti po redu marš makedoskih seksualnih radnika održan je pod motom "Slobodni izbor je pravo, a ne privilegija". Neke učesnice marša bile su u donjem vešu, a jedna je na belom "bodiju" napisala "Work is work", "My pussy, my bussines".

foto: Reuters

Predstavnici organizatora marša "Crvenih kišobrana", nevladine organizacije "Star-star", rekli su da žele da podignu svest o postojanju velikog broja seksualnih radnika u Makedoniji i da istaknu zastrašujuće stanje o nebezbednosti i lošim uslovima u kojiima žive i rade.

foto: Reuters

- Seksualni radnici obeshrabreni su da prijave dela mržnje kojima su izloženi i ostaju žrtve sistema, a počinioci krivičnih dela produžavaju da uživaju u slobodi koju im pruža sistem, ističu iz te organizacije. Organizator skupa "Crveni kišobrani" nevladina je organizacija "Star-star", koja od 2012. godine radi na primeni programa za HIV prevenciju među seksualnim radnicima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.