MARIO M. SESTRU ODVEZAO U ŠKOLU, PA ZADAVIO ROĐENU MAJKU: Užasna tragedija potresa Balkan
Foto: Dragan Kadić

stravičan prizor!

MARIO M. SESTRU ODVEZAO U ŠKOLU, PA ZADAVIO ROĐENU MAJKU: Užasna tragedija potresa Balkan

Kako to obično biva, svi stanovnici Donjeg Čemehovca su za ubijenu, ali i za ubicu, imali samo reči hvale
Objavljeno: 12:40h

Nepunih sat vremena pre nego što je ubio svoju majku Anicu M. (49), Mario M. (30) ušao je u obližnju trgovinu kako bi kupio cigarete.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bio je smrknut, nije progovorio ni reč. Prema prvim informacijama, taj 30-godišnjak majku je zadavio u sredu oko podneva u njihovoj porodičnoj kući u selu Donji Čemehovec smeštenom uz samu slovensku granicu, desetak kilometara od Zaprešića.

CEPAJ, KOLINDA: Delila srpske čokoladice, hrvatski braniteljI POLUDELI!

- Nemam više nikoga! Pa kada se to dogodilo?! – u neverici je govorio Drago M., stric osumnjičenog za ubistvo, dok je zajedno s policajcima vršio uviđaj koji je trajao celo popodne.

Kako to obično biva, svi stanovnici Donjeg Čemehovca su za ubijenu, ali i za ubicu, imali samo reči hvale.

- Imali su jako prisan odnos, pogotovo otkako je Marijev otac pre nekoliko godina umro od infarkta. U kući su živeli Mario, Anica i njena ćerka koja još ide u osnovnu školu – pričaju susedi.

foto: Ilustracija, Dragan Kadić

Upravo tog jutra na dan ubistva, malo posle sedam sati, Anica i Mario M. zajedno su došli u trgovinu kako bi kupili neke potrepštine. Pre toga je Mario M. sestru odvezao u školu, gde je bila i kada se ubistvo dogodilo.

Upravo je Mario M. taj koji je, nakon što je počinio ubistvo, pozvao Hitnu. Zaposleni u Hitnoj, nakon što su došli na mesto događaja i onde zatekli stravičan prizor, pozvali su policiju, koja je zatim privela ubicu koji je sve mirno posmatrao.

Motiv ubistva se za sada ne zna. Porodica u kojoj se dogodila tragedija finansijski je stabilna. Mario M. imao je dobro plaćen posao, niko u porodici nije imao problema s alkoholom ili bilo kakvom drugom vrstom zavisnosti. Osim toga, ubica je bio i član lovačkog društva te je svirao saksofon u orkestru limene muzika.

- Pokojna Anica bavila se poljoprivredom, a Mario je prodavao CT aparate bolnicama i baš je zbog posla često izlazlio iz kuće. Zadnjih nekoliko meseci češće je bio u Makedoniji nego kod kuće, kazuju susedi.

Ipak, kažu da je nakon poslednjeg povratka s poslovnog puta, pred kraj prošle nedelje, bio prilično loše raspoložen. Navodno je u ponedeljak zbog nekih tegoba tražio i pomoć od doktora, pa se možda i u tome krije motiv ubistva.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.