NIJE PROGOVORIO NI REČ! Priveden ulični pevač nakon SVIREPOG UBISTVA u Rijeci, ženu pretukao do SMRTI
Roman Brnada, Foto: Printscreen/HRT

ubistvo

NIJE PROGOVORIO NI REČ! Priveden ulični pevač nakon SVIREPOG UBISTVA u Rijeci, ženu pretukao do SMRTI

Bio je vezan sa nekoliko komada plastičnih vezica, i delovao je neobično smireno

Objavljeno:

Roman Brnada (36), osumnjičen za svirepo i po silini neviđeno ubistvo u strogom centru Rijeke u kafiću Pin, jutros je u pratnji policije priveden na saslušanje u Županijsko državno tužilaštvo u Rijeci.

S obzirom na agresiju koju je pokazao prilikom izvršenja krivičnog dela, očekivalo se da će biti u pratnji većeg broja policajaca. U ovom slučaju ga nije ni privela osnovna policija, već su angažovani interventni policajci, preneo je Novi list.

Bio je vezan sa nekoliko komada plastičnih vezica, i delovao je neobično smireno. Nije progovorio ni reč, iako je ovde bio okupljen veliki broj novinarskih ekipa. Ponašao se potpuno suprotno svojim uobičajenim bučnim "nastupima".

Ubrzo nakon što je priveden u tužilaštvo, stigao je i njegov branilac po službenoj dužnosti, koji trenutno nije bio raspoložen za izjave.

Podsetimo, Brnada je osumnjičen za ubistvo žene u riječkom kafiću. Žrtvu je pretukao do smrti.

Nezvanično, Novi list saznaje da policija nije dozvolila braniocu da priđe okrivljenom dok je bio u njihovim prostorijama, pa ostaje nepoznato da li je on išta rekao u svoju odbranu i istražiteljima otkrio motiv zločina.

Trajanje saslušanja u tužilaštvu zavisiće od toga da li će se braniti ćutanjem ili će aktivno iznositi odbranu. Državno tužilaštvo će svakako tražiti istražni zatvor. Odluka će biti donesena u ranim popodnevnim satima u Županijskom sudu u Rijeci.

Bonus video:

16:36

VEČERNJI DNEVNIK 07.02.2022.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.