JOSIPA ŽIVI U TEŠKIM USLOVIMA, SAMA IZDRŽAVA SVOJU PORODICU! Jedan mladić joj je svojim POTEZOM ulepšao život
Josipa i poklon, Foto: Printscreen/Facebook/Marija Šapina Gale

RADI NEKOLIKO POSLOVA

JOSIPA ŽIVI U TEŠKIM USLOVIMA, SAMA IZDRŽAVA SVOJU PORODICU! Jedan mladić joj je svojim POTEZOM ulepšao život

Josipin otac je teško bolestan i čeka na operaciju, a majka i brat su osobe sa posebnim potrebama, tako da je ovo poklon koji Josipi veoma znači

Objavljeno:

Studentkinja Veterinarskog fakulteta Josipa brine se o svojoj porodici koja živi u teškim uslovima, pa je primorana da radi nekoliko poslova.

Na fakultet i posao mora da ide autobusom iz daleke Hotnje, zbog čega je jedan anonimni mladić želeo da joj pomogne i donira joj automobil.

Josipin otac je teško bolestan i čeka na operaciju, a majka i brat su osobe sa posebnim potrebama, tako da je ovo poklon koji Josipi veoma znači. Ranije joj je jedan čovek pomogao da položi vozački ispit, a drugi joj je donirao potrebne delove za auto.

- Pokazali smo više puta kako zajedno mozemo da ostvarimo čuda, kako nas dobra dela ujedinjuju, kako možemo ispuniti i one najskrivenije želje i snove - napisala je Marija Šapina Gale na Fejsbuku koja je i pomogla u celoj akciji.

Za Josipu je hrvatska javnost saznala prošle godine kada je pokrenuta akcija za popravku njene kuće.

- Uslovi u kući još uvek nisu kakvi bi trebalo da budu, treba da se sredi kuhinja i još ponešto, pa ako neko želi i može pomoći, dobrodošao je - dodala je, a nije trebalo puno da i takva pomoć stigne.

Samo dan kasnije stigao je i vaučer od 5.000 kuna (oko 660 evra) iz jedne prodavnice nameštaja tako da Josipa može da odabere kuhinjske elemente i sve što je potrebno.

- Hvala dobri ljudi, srce mi je kao sto kuća - napisala je Šapina Gale.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.