PIJAN PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE! Nije poštedeo ni policiju, jedva ga uhapsili, HOROR U HRVATSKOJ
Hapšenje, Foto: Profimedia

hapšenje

PIJAN PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE! Nije poštedeo ni policiju, jedva ga uhapsili, HOROR U HRVATSKOJ

Nakon hapšenja policija je po nalogu sudije pretražila dom osumnjičenog i pronašla ručnu bombu, pušku i više komada municije, prenosi Hina

Objavljeno:

Policija je uhapsila 51-godišnjeg muškarca koji je pijan iz automatske puške pucao na kuće u mestu Jagodnjak, ali i na policiju.

Muškarac je osumnjičen da je proteklog vikedna u kasnim večernjim satima u dvorištu porodične kuće u Jagodnjaku u alkoholizovanom stanju pucao iz ilegalne automatske puške prema susednim kućama i policajcima koji su prethodno dobili dojavu o pucnjavi.

Brzom reakcijom osječko-baranjske interventne policije, 51-godišnjak je svladan i uhapšen, a prilikom intervencije niko nije povređen, saopšteno je iz policije.

Nakon hapšenja policija je po nalogu sudije pretražila dom osumnjičenog i pronašla ručnu bombu, pušku i više komada municije, prenosi Hina.

Policija će nadležnom državnom tužilaštvu 51-godišnjaka kazneno prijaviti zbog nedozvoljenog posedovanja i nabavljanja oružja i eksplozivnih stvari i dovođenja u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom, navode u osječko-baranjskoj policiji.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.