TROSTRUKA SAOBRAĆAJKA U ZAGREBU: Auto smrskan, DEVOJKE ostale ZAROBLJENE, vozač POBEGAO
Nesreča, Foto: Printscreen/Instagram

užas

TROSTRUKA SAOBRAĆAJKA U ZAGREBU: Auto smrskan, DEVOJKE ostale ZAROBLJENE, vozač POBEGAO

Kako se neslužbeno saznaje, iz automobila su spašavali dve devojke u koje se zabio vozač drugog automobila koji je, kako tvrdi svedok događaja, ostavio automobil i pobegao

Objavljeno:

Prema prvim informacijama policija je primila dojavu o nesreći oko 1.50 časova ujutru, u kojoj su učestvovala tri vozila, od kojih je jedno ukradeno

U Zagrebu se u petak uveče dogodila teška saobraćajna nesreća. Dve devojke su bile zarobljene u automobilu, zbog čega su vatrogasci morali da seku vozilo.

Udes
foto: Printscreen/Instagram

- Sinoćna saobraćajna nesreća u Ksaverskoj i spasavanje dve osobe upotrebom hidrauličnog alata jedna je od dve saobraćajne nesreće na kojima smo noćas učestvovali. Verujemo u brz i uspešan oporavak spasenih - rekli su iz vatrogasne službe.

Kako se neslužbeno saznaje, iz automobila su spašavali dve devojke u koje se zabio vozač drugog automobila koji je, kako tvrdi svedok događaja, ostavio automobil i pobegao.

- Jedna devojka živi u blizini gde ih je vozač udario, bez ikakvog kočenja. Onda je krenuo u rikverc, zaobišao preko svog tog stakla i otišao dalje. Jedan dečko ga je krenuo ganjati, a vozač je malo dalje opet udario u automobil i više nije mogao da se kreće. Onda je pobegao sa mesta nesreće, odnosno lagano je obavio poziv i odšetao - ispričao je svedok nesreće.

Jedno od vozila ukradeno

Prema prvim informacijama policija je primila dojavu o nesreći oko 1.50 časova ujutru, u kojoj su učestvovala tri vozila, od kojih je jedno ukradeno.

- Raspolažemo informacijama o osobi koja se dovodi u vezu sa ukradenim vozilom i za njom intenzivno tragamo. Sve okolnosti s obzirom na specifičnost, pa tako i o povređenima, još se utvrđuju - rekli su iz policije.

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.