STRAVIČNA NESREĆA KOD KARLOVCA: U sudaru POGINULI otac i sin
Policija, Foto: Profimedia

tragedija

STRAVIČNA NESREĆA KOD KARLOVCA: U sudaru POGINULI otac i sin

Saobraćaj je u prekidu i odvija se obilazno preko mesta Ladvenjak

Objavljeno:

U sudaru mercedesa italijanskih registarskih oznaka i ševroleta karlovačkih registarskih oznaka poginula su dvojica muškaraca iz karlovačkog automobila, dok su tri osobe iz mercedesa teško povređene.

Prema izveštaju PU karlovačke, direktni sudar se dogodio u Tušiloviću ispred kućnog broja 36-a. U mercedesu su bili državljani BiH koji su se kretali iz pravca Karlovca, a u ševroletu karlovačkih oznaka dve muške osobe koje su poginule na mestu događaja. Kako javlja Kaportal, radi se o ocu i sinu.

U Mercedesu se nalazila porodica iz BiH, roditelji i dete. Oni su prevezeni u karlovačku bolnicu. Iz automobila su ih izvlačili vatrogasci. Dete je starosti 14 godina.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo zbog nepropisnog preticanja. Dva automobila su se frontalno sudarila. Jedan je potpuno smrskan, dok je drugi završio u kanalu.

Na mestu događaja policija sprovodi uviđaj i istragu, nakon čega bi trebale biti poznate okolnosti tragedije. Saobraćaj je u prekidu i odvija se obilazno preko mesta Ladvenjak.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.