A DO SKORO JE BILA FINA SLATKICA: Batelićka OSVANULA U FETIŠARSKOM IZDANJU, okrenula POZADINU KAMERI, FATALNO JE!
Foto: Printscreen/Instagram/F R A N K A

TOTALNA TRANSFORMACIJA!

A DO SKORO JE BILA FINA SLATKICA: Batelićka OSVANULA U FETIŠARSKOM IZDANJU, okrenula POZADINU KAMERI, FATALNO JE!

poluprovidni crni triko s glomaznim detaljima od perja, mrežaste čarape i teška šminka... Dojučerašnja slatkica Franka odlučila je postati femme fatale

Objavljeno:

Franka Batelić svima je spustila vilice kada je pre dva dana izbacila svoj novi duet sa Sarom Jo. Dve mlade pevačice u šokantnom spotu "sahranjuju" tajanstvenog muškarca i plešu obučene kao domine.

Suprugu fudbalera Vedrana Ćorluke tako smo prvi put u njezinoj dugogodišnjoj karijeri videli ozbiljno razgolićenu i moramo priznati da joj novi imidž samouverene i vamp žene odlično pristaje.

Poluprovidni crni triko s glomaznim detaljima od perja, mrežaste čarape i teška šminka... Jedno je sigurno - dojučerašnja slatkica Franka odlučila je postati femme fatale.

Gotovo 170.000 pregleda na YouTubeu

Njen Instagram ovih dana vrvi vrućim fotografijama sa snimanja spota i jako je teško odlučiti na kojoj je veća bomba. Zavodljivo je pozirala i spreda i otpozadi te pokazala sve svoje čari.

Danas je i zahvalila svojim obožavaocima što slušaju pesmu "on". U samo dva dana spot je dosegnuo gotovo 170.000 pregleda na JuTjubu

Franka Batelić pozirala u korsetu i halterima: 'Izvinite jeste li vi Dženifer Lopez?'

"Kad god su me pitali s kojim bih izvođačem iz regiona volela snimiti duet, Sara bi mi prva pala na pamet. Ona tako beskompromisno fura svoj film, svemirski je talentirana i preeeeelepa i sve što radi, radi s toliko predanosti. Uz sve to, imamo toliko zajedničkih tačaka da je to neverovatno. Sara Jo, ajmo na čaj od mente! Šalu na stranu, toliko sam sretna što nas je svemir spojio i što smo snimile ovu pesmu i spot, i što smo Uroša sredile baš Ti i Ja. Te quiero mucho mucho!!! Od prvih taktova znale smo da će se roditi jedna totalno drugačija, moderna, eklektična pesma s notama flamenka. Ježim se i dalje svaki put kad je poslušam. Ludi ste skroz, i takav je užitak poznavati vas i gledati vas kako radite", napisala je uzbuđena Franka na Instagramu.

(Espreso / Hot.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.