DA LI JE MOGUĆE? URNEBESAN SNIMAK NAPLAĆIVANJA PARKINGA NA BALKANU: Snalažljivi radnik smislio HIT metodu (VIDEO)
Mreža, Foto: Printscreen/Facebook/Igor Stanišić

NEVEROVATNO

DA LI JE MOGUĆE? URNEBESAN SNIMAK NAPLAĆIVANJA PARKINGA NA BALKANU: Snalažljivi radnik smislio HIT metodu (VIDEO)

Igor Stanišić, splitski gradski odbornik, postavio je video snimak ove metode naplaćivanja na Fejsbuk i on je odmah postao viralan

Objavljeno:

Kada se uredno parkiramo i planiramo da napustimo svoje vozilo, red je da se pobrinemo i za plaćanje parkinga. SMS poruka čini se kao najjednostavnija metoda, međutim, najnovija koja se sprovodi u Splitu u Hrvatskoj čini se inovativna i još lakša.

Naime, snalažljivi radnik Parking servisa u Splitu smislio je metodu, koja olakšava plaćanje i njemu i vozačima koji žele da parkiraju svoje automobile u garaži, a da ne moraju da izlaze iz vozila kako bi otišli do šaltera, pa meredovom "peca" novac. Potrebno je samo gurnuti mrežu kroz prozor automobila, u koju se ubaci novac, a kusur se, naravno, vraća na isti način, prenosi "RTL.hr".

Igor Stanišić, splitski gradski odbornik, postavio je video snimak ove metode naplaćivanja na Fejsbuk i on je odmah postao viralan, navodeći uz njega kritiku "Split Parkinga

Neki su u komentarima posumnjali da je ovo stvarno pa su pitali da li je reč o skrivenoj kameri, dok su drugi pohvalili radnika koji se snašao u situaciji kada mu je vozač bio sa suprotne strane.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.