OD NJENIH POZA SE U NESVEST PADA! Ona je AGENT ZA NEKRETNINE, a fotke su joj PREVIŠE VRELE - A TEK KAD JE U LATEKSU
Devojka, Foto: Printscreen/Instagram/rinalicious01

mačketina

OD NJENIH POZA SE U NESVEST PADA! Ona je AGENT ZA NEKRETNINE, a fotke su joj PREVIŠE VRELE - A TEK KAD JE U LATEKSU

Ja nisam agent koji dolazi u odelu, ja imam dva odela letnja, koja nosim u slobodno vreme više nego na posao

Objavljeno: 21:16h

Mlada Rina Broqi ima 29 godine i jedna je od najboljih i najzgodnijih hrvatskih agentkinja za nekretnine. Ljude njena zvanja obično viđamo i zamišljamo u odelima ili barem sportskoj eleganciji, ali Rina je drugačija. Ona na posao dolazi u štiklama i latekst pantalonama, piše RTL. A svoje fotke u izazovnim pozama kači na Instagram.

"Ja nisam agent koji dolazi u odelu, ja imam dva odela letnja, koja nosim u slobodno vreme više nego na posao. Meni je definitivno jako bitno da budem uredna i našminkana, da na meni bude sve popeglano i luda sam za parfemima. Volim da za mnom uvek sve miriše", rekla je Rina Broqi.

"I onda su uvek govorili: 'Joj Rina, pa zar ne misliš da bi ti trebala imati malo drugačije slike na Instagramu ili Fejsbuku', pa 'Kako možeš to postati', pa 'Ti si ipak ozbiljna agentkinja, pa kako će se tebe gledati', i slično tome. Ja sam to, ja sam ona opičena Rina koja voli da izlazi, koja voli da se veseli, putuje i to sve volim slikati. Volim sve moguće šta se priča, što se zateže i kako se puca tako da u lunchbreaku svratim do svog doktora i onda me on sredi", smatra 29-godišnja Rina.

Rina je odmah bila voljna učiti sve o nekretninama

Prodajom nekretnina počela se baviti peje devet godina kada su njeni roditelji otvorili agenciju za nekretnine. Rina tvrdi da je odmah bila voljna da uči.

"Otišla sam na novogradnju, prodavala sam novogradnju, šetala sam tamo od jutra do mraka, učila kako se gradi ta zgrada, šta je šta, šta je glavni zid, šta je pregradni zid što je glazura, šta je gvožđe. Ništa to pre nisam znala i tu sam počela bolje razumeti samu gradnju", pojasnila je 29-godišnja agentkinja za RTL. Čak i kod prodaje odnosno prezentacije stanova, Rina se često susreće s predrasudama.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali meni je bitno da ja njih pobijem svojim znanjem. U meni budi taj jedan rush, nešto u čoveku što ga tera, što ga budi svako jutro, da ide tamo, da trči tamo, pa da pogleda ovu kuću, pa da pogleda onu nekretninu, ovu lokaciju, pa da sedne s investitorom pa da mu prezentuje, pa prođe, pa ne prođe, taj jedan adrenalin koji je konstantan u našem poslu", dodala je.

Sve o prodaji stanova Rina je naučila od roditelja, a najviše od majke Višnje.

"Uvek je frka i panika - ne znam momentum kada je ovde mirno. Uvek je neka gužva", našalila se Rina.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.