HITNA POMOĆ SLETELA SA PUTA KOD ZADRA! Poginuo jedan muškarac
Hitna pomoć, Foto: Profimedia

užas

HITNA POMOĆ SLETELA SA PUTA KOD ZADRA! Poginuo jedan muškarac

Županijsko državno tužilaštvo u Zadru naložilo je sprovođenje obdukcije

Objavljeno:

Zadarska policija izvestila je o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo muškarac. Nesreća se dogodila u subotu u 17.39 kod Zadra, navodi Index.

"Prema rezultatima sprovedenog uviđaja, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je 55-godišnji hrvatski državljanin upravljao sanitetskim vozilom zadarskih registarskih oznaka i kretao se iz smera Zadra i tom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju puta i vremenskim neprilikama, usled čega gubi kontrolu nad upravljačem i vozilom prelazi u saobraćajnu traku namenjenu za promet vozila iz suprotnog smera, nakon čega levom stranom vozila udara u zid nadvožnjaka, a potom i u kamen pa nastavlja da se nekontrolisano kreće po zemljanoj površini gde se zaustavlja".

"Na mestu događaja, smrtno je stradao 82-godišnjak, dok je 47-godišnja putnica, zbog zadobijenih povreda, kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opštu bolnicu Zadar. Vozač i treći putnik iz vozila, muška osoba od 40 godina, nisu povređeni", opisala je policija.

Županijsko državno tužilaštvo u Zadru naložilo je sprovođenje obdukcije, a takođe će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.