OBUKLA CRNU HALJINU SA DEKOLTEOM DO PUPKA! Hrvatska pevačica na televiziji dobila OTKAZ, razlog -LUDILO (FOTO)
Vlatka Pokos, Foto: Instagram/Vlatka Pokos

NEVEROVATNO

OBUKLA CRNU HALJINU SA DEKOLTEOM DO PUPKA! Hrvatska pevačica na televiziji dobila OTKAZ, razlog -LUDILO (FOTO)

"Koliko si sposoban, toliko i zaradiš, iako ima puno ljubomore", rekla je Vlatka

Objavljeno:

Hrvatska pevačica i jedna od najzgodnijih žena Vlatka Pokos karijeru je započela kao članica grupe Srebrna krila. Kasnije je uplovila u solo karijeru i svi je pamte po pesmama "Metak" i "Ne tražim ništa", ali i zbog problema koji je nastao zbog sa dubokog dekoltea.

Naime, ona je 2000. godine vodila izbor za Miss Hrvatske na HTV-u kada je obukla crnu haljinu sa dekolteom do pupka. Zbog izbora naišla je na velike probleme, a Vlatka nakon toga više nikada nije radila na HTV-u. "Izbor moje haljine kao izgovor bio je apsurdan i licemeran jer šta drugo reći s obzirom na to da sam vodila šou sa polugolim maloletnicama", ispričala je svojevremeno Vlatka. Tog trenutka se pre tri godine prisetila i poznata dizajnerka Monika Sablić koja je tada prozvala njen dekolte "najpopularnijim" u Hrvatskoj.

Vlatka je trenutno daleko od Hrvatske, živi i ostvaruje snove u Kanadi. Pre dve godine je i diplomirala na kanadskom univerzitetu Sheridan, gde je studirala oglašavanje i marketinške komunikacije. Smatra da je to tajna njenag uspeha, što je elokventna i vredna: "Koliko si sposoban, toliko i zaradiš, iako ima puno ljubomore", rekla je.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.