Šokantna ispovest Zagrepčanke koja je umrla, napustila svoje telo i osetila strašnu bol!
Foto: Thinkstock

zagrobni život

Šokantna ispovest Zagrepčanke koja je umrla, napustila svoje telo i osetila strašnu bol!

- Ušla sam u nekakav tunel u kom je sve bilo ludački haotično, ispričala je Marija
Objavljeno: 09:52h

Zagrepčanka Marija (62) ispričala je svoje neverovatno iskustvo kliničke smrti, koje je još jednom pokrenulo priču zagrobnog života.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je govorila o tome kako je napustila svoje telo, ušla u tunel u kome je osetila strašnu bol, a zatim se vratila...

foto: Giphy

- Odjednom sam osetila neverovatno snažan pritisak, kao da mi je neko na leđa prislonio vakum gumu. To me je povuklo unazad. Ušla sam u nekakav tunel u kom je sve bilo ludački haotično - priča Marija i nastavlja:

- Sve se u tom tunelu vrtelo kao usred tornada, a taj kovitlac je i mene povukao. Udarala sam levo-desno. Neverovatnom brzinom izmenjivali su se i međusobno isprepletali tama i svetlo. A sve to prati bol. Strahovita bol. Putovanje je bilo dugo. Činilo mi se kao večnost. Sve to vreme u meni su se borili bol i nezamisliv strah. To mi je bilo najgore... I onda sam odednom naglo stala. Pred mojim očima tunel je polako nestajao. Bio je mir. Meni postrance našao se lik časne sestre. Zapanjila me je svojom lepotom. Nije ništa govorila, ali rekla mi je sve. Znala sam da je vreme da se vratim u svoje telo.

Marija je na kraju rekla da je tu časnu sestru prepoznala nekoliko meseci kasnije ležeći u bolnici. A ona tu ženu nikad pre nije videla...

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media