OVAKO SU HRVATI ISPRATILI DOLAZAK DŽONI DEPA U BEOGRAD! 1 STVAR im je posebno privukla PAŽNJU (VIDEO)
Džoni Dep i Aleksandar Vučić, Foto: Nemanja NIkolić / Kurir

SVETSKA ZVEZDA

OVAKO SU HRVATI ISPRATILI DOLAZAK DŽONI DEPA U BEOGRAD! 1 STVAR im je posebno privukla PAŽNJU (VIDEO)

Ovako su pisali hrvatski mediji, prenosimo u celosti tekst sa Jutarnjeg lista

Objavljeno: 13:50h

Srpski mediji opširno pišu o promociji prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji, a crvenim tepihom u Beogradu su osim holivudskog glumca Džoni Depa, koji je u jednodnevnoj posetu Beogradu, prošetale i mnoge poznate osobe iz sveta glume, kulture i politike u Srbiji.

Osim Miloša Bikovića koji je radio na projektu animiranog serijala, svečanosti su prisustvovali i mnogobrojni glumci: Nina Janković, Anja Alač, Gordan Kičić, Anđelka Prpić, Sloboda Mićalović i Vuk Kostić.

Zabavi su prisustvovale i brojne ličnosti iz političkog sveta, članovi uglavnom vladajuće SNS stranke: ministar financija Siniša Mali, ministarka kulture Maja Gojković, dok je premijerka Ana Brnabić stigla u pratnji svoje partnerke Milice Đurić.

Ana Brnabić
foto: Damir Dervišagić

Pre svečanosti premijerka Brnabić imala je prilike razgovarati s Depom koji se ranije sastao s predsednikom Aleksandrom Vučićem. Kako prenose srpski mediji, glumac je bio oduševljen izabranicom premijerke Brnabić.

Naime, dok je Ana govorila za pozornicom, Džoni je sedeo uz Milicu i celo vreme se smeškao i pričao sa njom. Nakon što se premijerka vratila na svoje mesto glumac je nastavio razgovarati sa obe i zahvalio se na lepim rečima.

Povod za Depov dolazak u Srbiju je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog u studiju Iervolino Studios (IES).

Prisutnima se obratio i sam Dep.

- Dobro veče, veče je, zar ne? Bio sam jako sretan nekada davno, oko 1990. godine kad sam upoznao reditelja Emira Kusturicu. Za godinu dana snimanja postali smo bliski. Njegova porodica me je upoznala sa kulturom, njegovi roditelji su brinuli o meni kada sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli prema istom cilju, to se ne viđa često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i lepotu srpskog naroda.

Džoni Dep, Aleksandar Vučić
foto: Nemanja Nikolić

Glas i izgled glavnog junaka Džonija Pufa baziran je na karakteru legendarnog holivudskog glumca koji, u društvu superjunaka, u novom serijalu postaje tajnoviti nindža.

- Pufins Imposibl je sjajna priča za sve uzraste. Duhovita je, šarmantna, apsurdna, apstraktna i edukativna. Uživao sam radeći na ovom projektu i nadam se da će ponoviti uspeh serijala Pufins. Neverovatno je koliko je dobar posao napravljen za samo godinu dana. Oduševljen sam kreativnošću ljudi iz Srbije , izjavio je Džoni Dep.

U Beograd je takođe doputovala i Lady Monika Bakardi, suosnivačica srpskog IES studija i produkcijske kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE).

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

(Espreso/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.