HOROR U SPLITU: Mrtva žena pronađena u kadi
Foto: Profimedia

užas

HOROR U SPLITU: Mrtva žena pronađena u kadi

"Primili smo informaciju da je u stanu na području Splita pronađeno telo ženske osobe D. V. (60). Policijski službenici su izašli na mesto događaja. Obavešteno je Županijsko državno tužilaštvo u Splitu i zamenica županijskog državnog tužioca izašla je na mesto događaja. Telo će biti prevezeno na odeljenje patologije zbog obdukcije. Biće obavljen uviđaj i sprovedena istraga u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja"

Objavljeno: 19:31h

U stanu u Splitu u nedelju ujutro pronađena je mrtva žena u kadi. Priveden je stariji sin žene, navodi Slobodna Dalmacija.

"Primili smo informaciju da je u stanu na području Splita pronađeno telo ženske osobe D. V. (60). Policijski službenici su izašli na mesto događaja. Obavešteno je Županijsko državno tužilaštvo u Splitu i zamenica županijskog državnog tužioca izašla je na mesto događaja. Telo će biti prevezeno na odeljenje patologije zbog obdukcije. Biće obavljen uviđaj i sprovedena istraga u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja", objavila je policija.

Policija je danas u svojstvu osumnjičenog ispitala 39-godišnjeg B. S, starijeg od dvojice sinova pronađene žene, javlja Slobodna Dalmacija. Mlađi sin se nalazi u pritvoru zbog porodičnog nasilja, pa je on isključen kao mogući počinilac.

Kako prenose, 39-godišnjak će biti priveden uz krivičnu prijavu za teško ubistvo na posebno okrutan način iako je, po prvim informacijama, baš član porodice bio taj koji ju je navodno pronašao i pozvao dežurne službe da je spase.

- U događaju o kojem smo juče izvestili, a gde je pronađeno mrtvo telo ženske osobe, utvrđeni su elementi krivičnog dela. Danas je uhapšena jedna osoba i u toku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinjeno krivično delo Teško ubistvo", izvestili su u ponedeljak poslepodne iz splitske policije.

Telo žene pronađeno je u kupatilu kako leži u kadi, obučena, a prednji deo tela joj je bio u velikoj meri prekriven opekotinama, odnosno praktično ugljenisan.

Predstojeća istraga tek treba da utvrdi kako je došlo do smrti, odnosno je li sin majku slučajno zapalio pa je pokušao da je ugasi bacivši je u kadu punu vode ili se ubistvo odigralo na neki drugačiji način.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.