UBICA TROJE DECE PRESPAVAO U POLICIJI U ZAGREBU: Tokom dana ga očekuje nastavak ispitivanja!
Harald Kopic, Foto: Facebook/Harald Kopitz

ŠOKANTNO!

UBICA TROJE DECE PRESPAVAO U POLICIJI U ZAGREBU: Tokom dana ga očekuje nastavak ispitivanja!

Njemu će, kao stranom državljaninu, biti obezbeđen prevodilac

Objavljeno:

Ubica svoje troje dece Harald Kopic sinoć je nakon hapšenja prespavao u policiji, a tokom dana ga očekuje nastavak ispitivanja u policiji, a potom i u državnom tužilaštvu.

Nakon što ga ispitaju i u državnom tužilaštvu, protiv njega će, na osnovu policijske krivične prijave, biti pokrenuta istraga za ubistvo dece, a od sudije istrage tužilaštvo će zatražiti određivanje istražnog zatvora.

Ubica je i službeno uhapšen sinoć oko 19:45, nakon što je otpušten iz psihijatrijske bolnice Vrapče. Tamo je doveden ranije tokom dana nakon izlaska iz bolnice Sestara milosrdnica, u kojoj je hospitalizovan jer je u noći brutalnog zločina pokušao da izvrši samoubistvo, uzevši veću količinu psihofarmaka, ali nedovoljnu da bude smrtonosna.

Biće mu osiguran prevodilac

U policiji su nakon hapšenja rekli da je Harald sposoban da govori, te da će mu tokom ispitivanja, kao stranom državljaninu, biti osiguran službeni prevodilac. Kako ga sumnjiče za najteža krivična dela, već na ispitivanju u sedištu krim-policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici osumnjičenom će biti određen advokat, ako se ne odluči da ga sam angažuje.

Podsetimo, 56-godišnji Harald Kopic osumnjičen je da je u noći s petka na subotu u naselju Mlinovi u Zagrebu ubio svoje troje maloletne dece i potom pokušao samoubistvo. U vreme zločina majka ubijene dece nije bila u Zagrebu, a deca su vikend provodila s ocem.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Hina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.