SAOPŠTENJE IZ BOLNICE GDE JE SMEŠTEN OTAC KOJI JE UBIO DECU! Evo u kakvom je on stanju
Otac, Foto: Printscreen/facebook

nove informacije

SAOPŠTENJE IZ BOLNICE GDE JE SMEŠTEN OTAC KOJI JE UBIO DECU! Evo u kakvom je on stanju

Psihofarmaci inače menjaju moždanu funkciju, što rezultira s privremenom promenom percepcije, raspoloženja, svesti ili ponašanja

Objavljeno:

O stanju 56-godišnjeg Haralda K., koji je završio u bolnici nakon što je u zagrebačkim Mlinovima, kako se sumnja, usmrtio troje vlastite dece da bi potom pokušao samoubistvo, oglasili su se u subotu iz Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice gde se leči osumnjičeni za tri dela teškog ubistva.

Policija ga je, nakon objave na društvenoj mreži, zatekla u stanu u omamljenom stanju pa je prebačen u bolnicu. U stanu su još pronašli tri beživotna tela njegove dece, prenosi Jutarnji.hr.

- Noćas je u pratnji policije došla muška osoba sužene svesti. Obrađen je na hitnom prijemu i smešten na jedinicu intenzivne nege. Trenutno nije životno ugrožen. Čovek je pri svesti. Rade se svi mogući nalazi. Postoji mogućnost da je bio pod delovanjem psihofarmaka, ali još to ne možemo da potvrdimo. Policija je s njim, sve vreme je pod nadzorom. Prvo i osnovno je da su sve njegove životne funkcije stabilne, tek kada sve bude pod kontrolom razmišljaće se o tome gde će ga premestiti na dalje zbrinjavanje - rekao je direktor KBC-a Sestre milosrdnice prof.dr.sc. Davor Vagić u kratkoj izjavi za medije pred bolnicom.

Psihofarmaci inače menjaju moždanu funkciju, što rezultira s privremenom promenom percepcije, raspoloženja, svesti ili ponašanja.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.