DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U TRAMVAJU BROJ 6: Ko je ubio Sinišu (52) UBODOM NOŽEM U VRAT?
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR U ZAGREBU

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U TRAMVAJU BROJ 6: Ko je ubio Sinišu (52) UBODOM NOŽEM U VRAT?

Kasno popodne zagrebačka policija završila je uviđaj u tramvaju na stanici na Mostu mladosti

Objavljeno:

Siniša V. (52) iz Zagreba nasmrt je izboden u vrat u ZET-ovu tramvaju u subotu ujutru. Kasno popodne zagrebačka policija završila je uviđaj, ali još uvek se istražuje šta se dogodilo i ko mu je zadao smrtonosnu ranu.

Njegovo telo nađeno je u 9.08 sati u tramvaju na tramvajskoj stanici na Mostu mladosti. Na telu su bili vidljivi i tragovi nasilja, bilo je sve što je saopštila policija.

O tom događaju oglasio se i ZET, ali samo na okolnosti zastoja tramvajskog prometa i promenjenih tramvajskih linija, dok sam događaj nisu komentarisali. Policija je pretraživala i okolni teren, ali su i razgovarali sa ZET-ovim osobljem.

Postavili su i šator kako bi zaštitili mesto zločina od pogleda radoznalih, ali i kamera i fotoaparata.

Pitanje je ima li tramvaj broj 6, koji je bio zaustavljen sve vreme, video-nadzor, te je pitanje jesu li mu smrtonosne povrede nanesene u tramvaju ili na nekom drugom mestu. Dok je trajao uviđaj, policija nije želela da iznosi ni informacije o tome je li muškarac nasilno ubijen.

Inače, u Sloboštini je na Uskrs, 16. aprila 2017., ubijen na autobuskoj stanici Ante Škember (29), kog je usmrtio Džemal Paloš (60), koji je za to pravosnažno osuđen na jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora.

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.