PRONAĐENA ŽENA SVA U KRVI, NE SEĆA SE SVOG IDENTITETA: Policija moli za pomoć (FOTO)
Nepoznata žena, Foto: Printscreen/PU primorsko goranska

HRVATSKA

PRONAĐENA ŽENA SVA U KRVI, NE SEĆA SE SVOG IDENTITETA: Policija moli za pomoć (FOTO)

Reč je o ženskoj osobi starosti oko 60 godina, srednje telesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju

Objavljeno: 09:26h

Primorsko-goranska Policijska uprava u sredu je objavila da je proteklog vikenda, u nedelju, na području otoka Krka pronađena ženska osoba srednjih godina, kojoj je pružena lekarska pomoć, ali koja se trenutno ne seća vlastitog identiteta pa su apelirali na javnost da se jave ako prepoznaju gospođu.

- Reč je o ženskoj osobi starosti oko 60 godina, srednje telesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je obučena u tamnoplavu majicu na bele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje, navodi se u policijskom saopštenju.

Nepoznata osoba
foto: Printscreen/PU primorsko goranska

- Radi utvrđivanja identiteta pronađene ženske osobe, budući da ga se spomenuta osoba trenutno ne seća, molimo građane ako imaju informacije o spomenutoj osobi neka ih prijave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192.

Nepoznata osoba
foto: Printscreen/PU primorsko goranska

Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr, zaključila je policija u saopštenju uz koje je objavila i fotografije gospođe.

(Espreso/ Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.