POKUŠAJ UBISTVA U ZAGREBU: Pijani mladić (24) prebio muškarca (32), IZVUKAO JE I MAČETU IZ AUTA
Ilustracija, Foto: Youtube/Printscreen

horor

POKUŠAJ UBISTVA U ZAGREBU: Pijani mladić (24) prebio muškarca (32), IZVUKAO JE I MAČETU IZ AUTA

Iz tužilaštva je rečeno da se mladić tereti da je u pijanom stanju verbalno napao 32-godišnjaka koga je povukao za majicu i odvukao do obližnje livade gde ga je oborio na tlo i više puta udario šakom u glavu

Objavljeno: 19:29h

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv 24-godišnjaka koga tereti da je 10. jula pokušao da ubije 32-godišnjaka mačetom ispred terase kafića u Prečkom, u Zagrebu.

Iz tužilaštva je rečeno da se mladić tereti da je u pijanom stanju verbalno napao 32-godišnjaka koga je povukao za majicu i odvukao do obližnje livade gde ga je oborio na tlo i više puta udario šakom u glavu, prenosi Index.

Nakon što se čovek pridigao i otišao u kafić po svoje stvari, a optuženi je, navodno, iz prtljažnika svog automobila uzeo mačetu kojom je zamahnuo prema njegovoj glavi i vratu.

Napadnuti 32-godišnjak je u odbrani podigao desnu ruku pri čemu ga je 24-godišnjak mačetom zakačio po podlaktici i zatim pobegao.

Zagrebačko Županijsko državno tužilaštvo tražilo je u optužnici prodžetak zadržavanja u istražnom zatvoru protiv optuženog, zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.