TAKSISTA POKUŠAO DA PREVARI TURISTU U SPLITU: Međutim, sve je snimljeno, sada se sigurno prevrće od muke (VIDEO)
Taksi, Foto: Filip Plavčić

NEVEROVATNO

TAKSISTA POKUŠAO DA PREVARI TURISTU U SPLITU: Međutim, sve je snimljeno, sada se sigurno prevrće od muke (VIDEO)

Turista je, kada je shvatio što se događa, počeo da snima

Objavljeno:

Splitski taksista stranom je turistu za vožnju od hotela do aerodroma naplatio 120 evra. Čak nije ušao u sam terminal Zračne luke, već je njega i ostale putnike iskrcao na autobusnoj stanici u blizini.

Vozač mu je rekao da će vožnju naplatiti 40 do 45 kuna. Turista je, kada je shvatio što se događa, počeo da snima. Njegovo ga je ponašanje zgrozilo, a u videu je rekao kako smatra da je jedan od onih 'ilegalnih'.

Vozač 'taksista' nejasno mu je objasnio da ne može ući u sam terminal jer je zatvoreno, a od putnika tražio da izbriše video koji je podelio na društvenim mrežama kako bi upozorio ljude da ne nasedaju na ovakve prevare. U video je objasnio kako nije problem u ceni vožnje, koja je preterana s obzirom na relaciju, već u nekorektnom ponašanju vozača 'taksiste'.

"Očigledno treba novac više nego ja, nije problem, daću mu novac", rekao je u videu u kojemu ga je upozorio da to više ne radi.

Za sam Split i Hrvatsku imao je samo reči hvale, rekao je da je sve predivno i pozvao gledaoce da posete Split i pokušaju da izbegnu ilegalne taksiste.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.