IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST: Žena doslovno shvatila novi talas korone i nosila masku dok se kupala u MORU (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

apsurdno

IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST: Žena doslovno shvatila novi talas korone i nosila masku dok se kupala u MORU (FOTO)

Iako bi njen potez mogao da se protumači kao odgovoran, na društvenim mrežama njena fotografija mahom je naišla na podsmeh

Objavljeno:

Iako smo počeli da se opuštemo i mnogi koriste godišnje odmore da otputuju i posle dve godine, virus korona definitivno je i dalje prisutan, a na to je vizuelno podsetila i žena u Hrvatskoj koja u moru pliva sa maskom na licu.

Iako ne bi u potpunosti trebalo da odbacimo maske i treba da vodimo računa o sebi, ona verovatno jeste otišla korak dalje, s obzirom na to da masku nosi i na otvorenom, u vodi, dok oko nje nema ljudi. Ali nikad se ne zna, možda se tokom plivanja nađe u gužvi.

Iako bi njen potez mogao da se protumači kao odgovoran, na društvenim mrežama njena fotografija mahom je naišla na podsmeh.

"Doslovno shvatila da dolazi novi talas korone", "Jesu to te kornjače što se zaglave u plastici?", "To je preventiva da ribe ne dobiju koronu", samo su neki od komentara.

Šale na račun ove žene nastavljaju da se nižu, te se komentari kreću od toga da joj "nema pomoći", pitanja da li joj je to maska za ronjenje, konstatacija da je "možda sišla s jahte i ide u dućan".

"Pobegla iz izolacije, pa da je niko ne prepozna. Šteta da se ne iskoristi još ovo malo leta", jedan je od komentara, a postoji niz onih koji govore da ovaj prizor možda ipak nije najgori, jer je od toga gore kad vidite vozača, samog u automobilu, kako nosi masku.

"Svaki dan dok se vozim vidim ljude u autu same, nije u pitanju taksi, bicikliste koji jure i pešake na potpuno praznom trotoaru, s maskom. Pa šta misle, da kovid izlazi iz auspuha ili da se kreće uz pomoć vetra?, nadovezala se je jedna korisnica Fejsbuka.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.