DEVOJČICA (5) PALA SA TREĆEG SPRATA ZGRADE U HRVATSKOJ: Samo pukom srećom ostala je živa!
Hitna pomoć, Foto: Profimedia

NESREĆA

DEVOJČICA (5) PALA SA TREĆEG SPRATA ZGRADE U HRVATSKOJ: Samo pukom srećom ostala je živa!

Prema navodima PU Vukovarsko - srijemske u subotu, 7. avgusta, dete je palo s prozora stana koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Iloku

Objavljeno:

Sedište motocikla parkiranog ispred zgrade spasilo je devojčicu (5) iz Iloka od teških povreda, a možda joj je spasilo i život.

Prema navodima PU Vukovarsko - srijemske u subotu, 7. avgusta, dete je palo s prozora stana koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Iloku.

- Uviđajem je utvrđeno kako se dete naslonilo na zaštitni PVC komarnik prozora koji se odvojio s prozora te potom palo s visine 10,9 metara. Prilikom pada dete je prvo palo na sedište motocikla koji je bio parkiran ispred stambene zgrade, a potom na zemljanu površinu - navode iz policije.

Vozilom hitne medicinske pomoći devojčica je prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gde su povrede okvalifikovane kao lake. O navedenom događaju policija će posebnim izveštajem obavestiti nadležno državno tužilaštvo.

Kako se saznaje od suseda - devojčica je pala kroz prozor tokom igre. Naime, ona je se igrala na krevetu kada se u jednom trenutku naslonila na komarnik otvorenog prozora. Od pritiska komarnik se otvorio te je devojčica zajedno s njim pala. Pretpostavlja se kako ju je upravo komarnik spasio od teških telesnih povreda jer je on na neki način poslužio kao jedro i koliko toliko usporio pad s visine od gotovo 11 metara. Pomogla je i činjenica da je devojčica pala na sedište motora što je takođe odradilo svoj deo posla u ublažavanju pada. Tek potom je devojčica pala na zemljanu površinu.

Bonus video:

00:14

Saobraćajna nesreća u Beogradu

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.