DECA I PAS OSTALI ZAKLJUČANI U VOZILU NA PARKINGU! Hrvatska policija reagovala, mališani razvili užasne simptome
Hrvatska policija/Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK

DECA I PAS OSTALI ZAKLJUČANI U VOZILU NA PARKINGU! Hrvatska policija reagovala, mališani razvili užasne simptome

Kako pišu pojedini mediji, u automobilu su ostavljene devojčice u dobi od 6 i 8 godina. Privedena 28-godišnjakinja je majka dece, a uhapšeni 28-godišnjak je njen partner

Objavljeno:

Hrvatska policija uhapsila je muškarca i ženu nakon što su dobili dojavu da u jednom zaključanom vozilu u Poreču pronašli dvoje dece i psa.

Policija je dobila dojavu oko 19.30 časova, da je na parkingu u Ulici Mate Vlašića u automobilu "VW Caddy" nemačke registarske oznake, zaključano dvoje dece i pas. Kada su stigli na mesto događaja, zatekli su državljanku Nemačke (28) koja je neposredno pre toga otključala automobil.

Policija je pozvala ekipu hitne medicinske pomoći Poreč, koji su pružili pomoć deci koja su zbog razvijenih simptoma iscrpljenosti od toplote prevezena u pulsku bolnicu. Nakon što im je pružena adekvatna pomoć, deca su otpuštena iz bolnice dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska ambulanta.

Osim žene priveden je i nemački državljanin (28), a istragom je utvrđeno da su deca i pas u zaključanom vozilu koje je ostavljeno na parkingu ispred tržnog centra proveli sat vremena.

Kako pišu pojedini mediji, u automobilu su ostavljene devojčice u dobi od 6 i 8 godina. Privedena 28-godišnjakinja je majka dece, a uhapšeni 28-godišnjak je njen partner.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.