HOROR U HRVATSKOJ: U bolnici se ZAPALIO aparat za kiseonik, STRADAO pacijent koji je bio priključen na njega!
Ilustracija, Foto: EPA / Tamas Kovacs

JEZIVO!

HOROR U HRVATSKOJ: U bolnici se ZAPALIO aparat za kiseonik, STRADAO pacijent koji je bio priključen na njega!

Župan je zatražio od svih nadležnih službi da u što kraćem roku utvrde sve okolnosti tragičnog događaja

Objavljeno:

U tragediji koja se u petak dogodila u Službi za produženo lečenje i palijativno zbrinjavanje Novi Marof varaždinske Opšte bolnice smrtno je stradao pacijent.

U 12.29 sati policija je primila prijavu iz Županijskog centra 112 da je u novomarofskoj bolnici došlo do požara na aparatu za kiseonik na koji je pacijent priključen i da je pacijent preminuo od zadobijenih povreda u požaru.

Zbog tragičnog događaja Opšta bolnica Varaždin regovala je saopštenjem u kom ističu da je direktor bolnice Nenad Kudelić odmah uključio sve službe kako bi preduzeo sve potrebne radnje za sigurnost svih pacijenata i zaposlenih u zgradi Službe za produženo lečenje i palijativno zbrinjavanje Novi Marof.

"Odmah nakon tragičnog događaja Uprava varaždinske Opcšte bolnice obavestila je izražavajući duboko žaljenje porodicu pacijenta", navodi se u saopštenju.

Varaždinski župan Anđelko Stričak i njegova zamenica Silvija Zagorec stigli su na mesto tragedije i zatražili od Uprave Opšte bolnice Varaždin da ih obavesti o svim okolnostima tragičnog događaja kako bi se oni lično uključili u osiguravanje daljg rada Službe za lečenje i palijativno zbrinjavanje Novi Marof.

Takođe, župan je zatražio od svih nadležnih službi da u što kraćem roku utvrde sve okolnosti tragičnog događaja. Više detalja biće poznato nakon istrage.

Bonus video:

00:28

VELIKI POŽAR U NEGBINI: Vatrogasci sa teškom mukom obuzdali vatrenu stihiju

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.