NAJPOPULARNIJA SVEKRVA U HRVATSKOJ! PRONAĐENA ŽENA SA PELJEŠKOG MOSTA: "Ja sam stvarno rekla da ću se baciti"
Joška i zet, Foto: Screenshot/24sata.hr

ŠTA ĆE BITI?

NAJPOPULARNIJA SVEKRVA U HRVATSKOJ! PRONAĐENA ŽENA SA PELJEŠKOG MOSTA: "Ja sam stvarno rekla da ću se baciti"

Dodaje da nije verovala da će se most zaista završiti

Objavljeno:

Apsolutna zvezda jučerašnjeg dana bio je Danijel iz Komarne, koji je pred kamerama N1 televizije izjavio da mu je veoma drago što se Pelješki most bliži kraju jer je njegova svekrva rekla da će se baciti sa njega.

Indeks je u Komarni zatekao svekrvu, gospođu Jošku Parmać Jerković, koja nam je potvrdila da je zaista rekla da će se baciti s mosta ako ikada bude završen.

"Zaista sam to rekla. Kada smo se preselili u Komarno iz Metkovića, došao je Sanader i položio kamen temeljac, a zatim je još nekoliko puta 'počeo da gradi'. Međutim, kada je slikarstvo završeno, sve bi prestalo. Kum i ja smo sedili na plaži i rekla sam da ću se, ako se taj most ikada dovrši, popeti, popiti čaj i skočiti ”, rekla je za Indek.hr simpatična Joška, trenutno najpopularnija svekrva u Hrvatskoj.

Kada je najavljen završetak mosta, sin ju je podsetio na njenu izjavu i upitao je da li ima termos za čaj. Zatim su kamere došle do Komarna, priča nam, a Daniel je pred kamerama rekao da mu je drago što će se baciti. Ona je blagoslovila njegovu izjavu pre nego što je izašao pred kamere.

"Zajedno smo na odmoru, moje dve kćerke, sin, dva zeta i snaja. Zet koji je bio pred kamerom i moja kćerka normalno žive u Zagrebu. Mi se šalimo o tome od juče. On i ja se odlično slažemo ", kaže nam Joška.

Dodaje da nije verovala da će se most zaista završiti.

"Uveren sam da to nikada ne bi završilo da nije bilo Evropske unije i Kineza. Ovde su me Evropa i Kinezi zeznuli", zaključuje Joška.

Danijel je za 24sata.hr dodao da se ubrzo 'pokajao' zbog onoga što je rekao.

"Sada sam u nevolji jer nemam vremena da se brinem o deci da se okupaju. Svi koji je poznaju zovu je celi dan", rekao je za 24sata.hr.

Njena ćerka Stela i Daniel u braku su šest godina, a zajedno imaju deset godina.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.