DOKAZAĆE DA TO NIJE ON NA SNIMKU! Apsurdne izjave napadača iz Gline
Printscreen snimka, Foto: Printscreen

sramno

DOKAZAĆE DA TO NIJE ON NA SNIMKU! Apsurdne izjave napadača iz Gline

Tokom iznošenja svoje odbrane govorio je o svom teškom životu, a posebno je sve nadležne začudila jedna njegova rečenica

Objavljeno:

Dvadesetosomogdišnji Aleksandar Nišević iz Gline koji je subotu ujutro na spliskim Firulama i Blatinama napao dve žene u dobi od pedeset dve i četrdeset godina završio je u istražnom zatvoru na Bilicama zbog opasnosti da će ponoviti kazneno delo. Jednu ženu je napao bocom, a drugu kamenom. Prva je zadobila lakše telesne povrede, a četrdesetogodišnjakinja tešku telesnu povredu noge.

Tokom iznošenja svoje odbrane govorio je o svom teškom životu, a posebno je sve nadležne začudila jedna njegova rečenica.

- Mene se ne tiče ko je na onim snimcima, ja ću dokazati da to nisam ja - mrtav-hladan je rekao u svojoj odbrani priznajući da uzima sve nedozvoljene supstance osim heroina. Napade negira.

Njega je policija dovela na Županijsko državno tužilaštvo u popodnevnim satima gde ga je ispitala zamenica županijskog državnog tužioca Mira Dolić, ista ona tužiteljka koja je dan ranije - u subotu pustila na slobodu 73-godišnjaka iz Rastovca koji je krampom u glavu udario 60-godišnju komšinicu. Vremešnom nasilniku je odredila meru opreza (zabrane približavanja žrtvi koja, saznajemo, ionako živi u Brelima) na dva metra i zabranu približavanja njenoj kući na deset metara.

Za 73-godišnjaka tužiteljka nije ni zatražila istražni zatvor pa nije ni dovođen sudiji istrage, ali za Niševića jeste. On je doveden u nedelju oko 17,30 u Istražni centar kod istražnog sudije Ivice Botice koji mu je nakon ispitivanja odredio jednomesečni istražni zatvor.

Ovo privođenje je bilo planirano za ponedeljak ujutro, ali policija je u uspela da obavi pretragu sobice u prizemlju jedne kuće u Srinjinama u koju se smestio 28-godišnji Nišević. Takođe je pre privođenja na ŽDT psihijatar Dolores Britivić obavila pregled nad uhapšenim Niševićem i tek kada je procenila da je on opasan za okolinu, ali sposoban da iznese svoju obranu krenulo se u proceduru ispitivanja.

Nišević je odveden u splitski zatvor na Bilicama.

00:17

KARAMBOL NA BANOVOM BRDU: Tri automobila se slupala kod Gaspromove pumpe!

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.