NEVIĐENI HAOS U SPLITU: Tuča između dva muškarca! (VIDEO)
Sukob, Foto: Printscreen/Youtube

ludilo

NEVIĐENI HAOS U SPLITU: Tuča između dva muškarca! (VIDEO)

Nezvanično se saznaje kako su se muškarci potukli zbog manje saobraćajne nezgode, odnosno oštećivanja automobila na parkingu, a tome u prilog govori i snimak događaja

Objavljeno:

Na Žnjanu su se fizički sukobili zbog štete na automobilu. Snimak pokazuje kako se dva muškarca tuku, treći se pojavljuje u kadru držeći se za glavu, a žena zapomaže i zove policiju.

Nezvanično se saznaje kako su se muškarci potukli zbog manje saobraćajne nezgode, odnosno oštećivanja automobila na parkingu, a tome u prilog govori i snimak događaja.

- Tučete čoveka zbog lima - viče žena na snimku, a jedan od muškaraca koji u tom trenutku zauzima borbeni stav i kreće sa tučom viče: "Razbio mi je auto."

Iz PU splitsko-dalmatinske su potvrdili kako je reč o incidentu od pre šest dana te da je u toku kriminalističko istraživanje.

- 7. jula u 8:10 sati dobili smo dojavu o fizičkom obračunu na parkingu platoa Žnjan, u ulici Put Duilova. Protiv dve osobe biće podignuta krivična prijava zbog remećenja javnog reda i mira, ali kriminalističko istraživanje se nastavlja - rekli su ziz splitsko-dalmatinske policije.

Bonus video:

00:47

SEKA I VERA SE POSVAĐALE ZBOG SLAĐE ALEGRO

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.