UŽAS KOD KOMŠIJA: Držao roba 28 godina, zlostavljao ga i mučio
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

horor

UŽAS KOD KOMŠIJA: Držao roba 28 godina, zlostavljao ga i mučio

Užas kod komšija

Objavljeno:

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim s područja Koprivničko-križevačke županije zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovanje ljudima, saopštilo je PU koprivničko-križevačka.

Privedeni muškarac se sumnjiči da je drugog muškarca punih 28 godina držao kao roba, zlostavljao ga i terao na teški fizički rad, a pritom ga držao u neljudskim uslovima.

Preciznije, navodi policija, sumnja se da je osumnjičeni od 1993. godine do juna 2021. godine na svom poljoprivrednom imanju, iskorišćavajući teške porodične prilike i životne okolnosti 66-godišnjaka, istog fizički zlostavljao i prisiljavao na svakodnevni teški fizički rad oko brige sa stokom, poljoprivrednim poslovima i kućnim poslovima, bez ikakve novčane naknade, ne osiguravajući mu osnovne higijenske uslove i adekvatni prostor za život.

Zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela trgovanje ljudima iz članka 106. stavka 1. Kaznenog zakona, protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom tužilaštvu i on je predat pritvorskom nadzorniku.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.