BOSANAC DIVLJAO 250 KM NA SAT U HRVATSKOJ SA DETETOM: Požurivao presretača, pa udario u bankinu!
Hitna, Foto: Espreso.co.rs

strašno

BOSANAC DIVLJAO 250 KM NA SAT U HRVATSKOJ SA DETETOM: Požurivao presretača, pa udario u bankinu!

U saobraćajnoj nesreći osim vozača povređeno je i maloletno dete

Objavljeno:

Hrvatska policija kaznila je 38-godišnjeg državljanina BiH koji je 3. jula divljao auto-putem Zagreb-Lipovac i tok prilikom izazvao udes.

On je automobilom marke Mercedes, nemačkih registarskih oznaka vozio levom trakom, iako je desna bila slobodna i tom prilikom sirenom požurivao vozilo ispred sebe, za koje će se kasnije ispostaviti da je presretač.

Nakon što je pretekao službeno vozilo izmereno je da se kretao brzinom od čak 250 kilometara na čas, pa su policijski službenici koji su bili u vozilu svetlosnim i zvučnim signalima upozorili vozača da se zaustavi.

- Umesto da se zaustavi vozač je naglo povećao brzinu, pa je zbog nedozvoljene brzine i nepropisnog kretanja prilikom prelaska u traku za isključenje sa puta izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bakniku - piše u saopštenju policijske uprave Vukovarsko-srijemske.

U saobraćajnoj nesreći osim vozača povređeno je i maloletno dete. Zbog pukotina koje su zbog posledice udara otpali sa automobila oštećeno je i vozilo presretača.

Vozaču je nakon incidenta zbog nepoštovanja saobraćajnih pravila izrečena novčana kazna od 15.000 kuna (oko 2.000 evra) i izrečena mu je zabrana upravljanja vozilom na teritoriji Republike Hrvatske u trajanju od tri meseca.

Bonus video:

00:34

BEOGRADSKA POLICIJA UHVATILA DOVITLJIVOG DILERA: Drogu krio ispod bankine na auto-putu za Novi Sad (VIDEO)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.