MANIJAK (60) VIŠE PUTA SILOVAO MALOLETNICU! Vrebao je na autobuskim stanicama u Splitu
Policija, Foto: Nebojša Mandić

JEZIVO!

MANIJAK (60) VIŠE PUTA SILOVAO MALOLETNICU! Vrebao je na autobuskim stanicama u Splitu

Kada se dete sa smanjenom presudom javilo na oglas, optuženo je da joj je poslao nekoliko tekstualnih poruka tokom dve nedelje, a zatim je silovao, preteći joj ako bilo kome nešto kaže.

Objavljeno:

Županijsko državno tužilaštvo u Splitu, nakon istrage, podiglo je optužnicu protiv 60-godišnjeg hrvatskog državljanina (1961) zbog silovanja maloljetnice.

Optuženi 60-godišnjak tereti se da je krajem 2020. i početkom 2021. godine na nekoliko autobuskih stajališta na splitskom području, uglavnom u blizini škola, zalepio reklamu traži devojku za druženje na kojoj je objavio broj svog mobilnog telefona.

Kada se dete javilo na oglas, optužen je da joj je poslao nekoliko tekstualnih poruka tokom dve nedelje, a zatim je silovao, zapretivši joj ako bude nekome nešto govorila.

Pretio joj je i ponovo je silovao

Nakon što je maloletna devojka nakon toga odbila da se sastane sa 60-godišnjakom, optužen je za pretnju da će nauditi osobi koja joj je bliska kako bi u njoj izazvao strah. Devojčica se zatim ponovo sastala i muškarac ju je još dva puta silovao.

Optužnica predlaže da se istražni pritvor protiv okrivljenog produži zbog opasnosti da bi okrivljeni mogao da nastavi da čini ista ili slična krivična dela dok je na slobodi, saopštilo je Državno pravobranilaštvo.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso/Index vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.