DETALJI UŽASA KOD GROBLJA! Ubio sebe pa SUPRUGU?! Brat ubijenog: Zvao je rodbinu i govorio da će se UBITI (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

HRVATSKA

DETALJI UŽASA KOD GROBLJA! Ubio sebe pa SUPRUGU?! Brat ubijenog: Zvao je rodbinu i govorio da će se UBITI (VIDEO)

"Brat je između 10 i 11 sati zvao svu rodbinu i govorio je da će se ubiti. Bio sam u polju, kada sam se vratio, video sam propušten poziv od njega, pretpostavio sam da će me ponovo nazvati"

Objavljeno: 16:38h

Policija je jutros dobila dojavu da su na parkiralištu mesnog groblja u Viškovcima, naselju kod Đakova, u automobilu dva tela.

Policija je telefonsku dojavu dobila u 11:20. U Viškovcima, na Grobljanskoj cesti bb, na parkiralištu mesnog groblja, u automobilu su pronađena dva tela.

Kako Glas Slavonije neslužbeno doznaje od meštana, reč je o muškarcu i ženi, sredovečnim supružnicima. Muškarac Antun G. je rodom iz Viškovaca, gde mu je roditeljska kuća, u koju je dolazio s vremena na vreme, a na mesnom groblju su mu sahranjeni i roditelji. Par je živio u Zagrebu.

Njihova tela pronađena su u vozilu zagrebačkih registracijskih oznaka.

Ubio suprugu pa sebe?

Pretpostavlja se da je muškarac ubio ženu pa sebe.

Iz policije za Index nisu mogli potvrditi da se radi o ubistvu i samoubistvu. Detaljne informacije će biti objavljene nakon dovršenog uviđaja, kažu.

Brat ubijenog: Zvao je rodbinu i govorio da će se ubiti

"Brat je između 10 i 11 sati zvao svu rodbinu i govorio je da će se ubiti. Bio sam u polju, kada sam se vratio, video sam propušten poziv od njega, pretpostavio sam da će me ponovo nazvati" ispričao je za 24sata brat preminulog muškarca.

"Ne znam šta mu je bilo, išao sam kod njih u Zagreb, imali su lep stan i, koliko sam vido, lepo su živeli", dodaje.

"Zvao je tako i mog zeta. On je otišao i s njima se našao kod groblja. Hteo je da uđe u auto, ali mu je moj brat rekao da ne ulazi jer strina spava. Bila je na suvozačevom mestu, pokrivena. Zet je video da ima pištolj i rekao mu je da mu ga da, ali moj brat to nije uradio, već mu je rekao da ode kod pogrebnika s kojim je on sve rešio oko sahrane. Poslušao ga je, a kada se vratio kod njega, našao ga je mrtvog", ispričao je brat.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.