NEMA KUL TELEFON I NE NOSI DOBRE PATIKE: Malu Marinu  maltetiraju u školi jer nije bogata!
Foto: Profimedia

poremećen sistem vrednosti

NEMA KUL TELEFON I NE NOSI DOBRE PATIKE: Malu Marinu maltetiraju u školi jer nije bogata!

- Sva ta vređanja postala su mi nepodnošljiva. Sama sedim u klupi jer sam siromašna. Verovatno ću ipak morati da promenim školu jer uopšte ne mogu da se skoncentrišem na učenje - kaže devojčica, dok joj glas podrhtava
Objavljeno:

Devojčica Marina (12) iz zagrebačke osnovne škole molila je za pomoć razrednog starešinu i školskog psihologa jer je na meti vršnjačkog nasilja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mama ti je ku*va, a tata alkoholičar. Tu rečenicu i hrpu drugih uvreda čujem svakog dana čim sednem u školsku klupu. Ne mogu više. Svi me maltretiraju. Ceo razred. Kad se zvršio raspust i kad sam se setila da ponovo moram u školu, doslovno mi je pozlilo. Muka mi je i svakog jutra povraćam...

Hrvatica razbesnela ceo svet izjavom: Silovanim devojčicama treba zabraniti abortus!

- Ne znam šta ću. Strah me šta ću da čujem dok prolazim pokraj svojih vršnjaka. Sva ta vređanja postala su mi nepodnošljiva. Sama sedim u klupi jer sam siromašna. Verovatno ću ipak morati da promenim školu jer uopšte ne mogu da se skoncentrišem na učenje - kaže devojčica, dok joj glas podrhtava.

foto: stock

Samo što ne zaplače dok govori o izolaciji i psihičkom maltretiranju kom je svakodnevno izložena od strane svih 28 učenika u 6. razredu svoje osnovne škole.

Haos u Dubrovniku: Dva Amerikanca, Francuz i Argentinac pretukli trudnicu i policajca!

Istina je, kaže, da su i razredna i školski pedagog već pokušali da reše problem, ali to ide teško. Posle roditeljskog sastanka obično se malo smire kad je reč o vređanju i omalovažavanju, ali ubrzo sve postane isto. A kako je sve počelo?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.