PRODAVAČICA BOROVA osakatila SUPRUGA jer je bio uspešniji u poslu! Brutalno ga prebila!
Ilustracija, Foto: AP

au, smejati se ili plakati?

PRODAVAČICA BOROVA osakatila SUPRUGA jer je bio uspešniji u poslu! Brutalno ga prebila!

Optužena petorka je prišla muškarcu i počela da ga bije rukama po glavi i po telu

Objavljeno: 23:51h

Prodavačica borova M.P. (33) kao i B.Đ. (22), I.T. (22), Đ.U. (23) i D.R. (45) uskoro će sesti na optuženičku klupu Opštinskog krivičnog suda u Zagrebu.

Oni se terete zbog nanošenja teških telesnih povreda suprugu M.P. (33), T.P. kao i njegovom stricu Ž.P. jer su bili uspešniji u prodaji borova na zagrebačkom Kvatriću prošlog decembra.

Optužnica M.P. tereti da je 18. decembra oko 20.35 sati na raskrsnici Martićeve i Heinzelove odlučila sa prijateljima teško povrediti supruga sa kojim je u lošim odnosima, samo zato što mu je prodaja borova išla bolje nego njoj.

Optužena petorka je prišla muškarcu i počela da ga bije rukama po glavi i po telu.

D.R. je govorila Ž.P. da su zbog njega izgubili 7.000 kuna pa se u nastalu tuču umešao T.P. kog je petorka, potom počela da udarala rukama i nogama, a zatim su ga srušili na zemlju gde su nastavili da ga biju.

Đ.U. je pritom bacao metalne stalke prema Ž.P. dok je na T.P. bacio izložbeni bor sa stalkom.

I.T. se tereti da je Ž.P. udarao nogom u predelu grudi pa mu se u tome pridružila i M.P udarajući supruga po telu rukama.

Nastali "haos" oko prodaje borova sprečila je policija, a Ž.P. i T.P. su završili na sanaciji povreda.

Za razliku od T.P. koji je zadobio podlive kože glave na temenu, izbijen mu je zub, a njegov stric Ž.P. je zadobio prelome kosti očne šupljine i gornje vilice i prelom nosne kosti i levog rebra kao i niz ogrebotina, podliva na glavi.

Iako se ne može sa sigurnošću reći ko je od optuženih naneo teške telesne povrede prodavaču borova i njegovom stricu, tužilaštvo je zaključilo da su "svi okrivljeni bili svesni da jedan od njih može zadati i teške posledice po zdravlje oštećenih jer se nisu zaustavili sve do dolaska policije".

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.