"POVREDILI STE ME KAO OSOBU"! MIROSLAV ŠKORO OTKAZAO GOSTOVANJE NA N1: Kandidat za gradonačelnika otkrio i razlog
Kandidat za gradonačelnika Zagreba, Miroslav Škoro, Foto: Printscreen/N1

POVREĐEN

"POVREDILI STE ME KAO OSOBU"! MIROSLAV ŠKORO OTKAZAO GOSTOVANJE NA N1: Kandidat za gradonačelnika otkrio i razlog

Škoro je Jandriću poručio i da ga je povredio kao osobu

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Zagreba u drugom izbornom krugu Miroslav Škoro otkazao je gostovanje na zagrebačkoj N1 tv, zbog dva statusa koja je na društvenim mrežama objavio voditelj Ilija Jandrić, od kojih se jedan odnosi na podršku predstavnicama Srbije na Evrosongu.

Statuse Jandrića na Fejsbuku koje Škoro smatra spornim su: "Albina je pozvala ljude da glasaju za Srbiju. Skoro sazvao vanrednu konferenciju za novinare za 3,2,1...:D." "Takođe je malo sumnjivo da su inicirali Tomislava Tomaševića TT, a on je rođen godinu i po dana posle Titove smrti. Možda je on njegova reinkarnacija? Kao Dalaj Lama i taj šiljak...?!" Gostovanje na N1, Škoro je otkazao na svom fejsbuk profilu, gde je voditelju zamerio da je svojim objavama, kako je naveo, "slabo i neprofesivno komentariše hrvatsko-srpske odnose na pesmi Evrovizije i glasate, koristeći moje ime na ružan i sugesivan način, a nakon tog statusa nastavljate to da radite i sa drugim sugestivnim objavama na društvenim mrežama".

Škoro je Jandriću poručio i da ga je povredio kao osobu.

"... Sa ovim otkrićem, povredili ste me kao osobu jer mi namećete neprijateljstvo prema celoj državi ili jednoj naciji, što ne samo da je veoma podlo, već je i veoma opasna retorika. Voleti svoje ne znači mrzeti tuđe! Sigurno ne neko ko sebe smatra hrišćaninom", naveo je, između ostlog, Škoro, preneo je hrvatski portal Index.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.