STRAVIČAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Dva mladića otela devojčicu (14), a sada je poznato šta su joj URADILI!
ilustracija, Foto: Profimedia

strašno!

STRAVIČAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Dva mladića otela devojčicu (14), a sada je poznato šta su joj URADILI!

18-godišnji mladići su namamili devojčicu, oteli je i zaključali na krovu zgrade. Jedan ju je silovao, a drugi bludničio nad njom

Objavljeno: 15:55h

Stravičan slučaj silovanja 14-godišnje devojčice iz Dalmacije uznemirio je hrvatsku javnost nakon što je policija u ponedeljak ujutro objavila kratku vest o ovom događaju.

Kako nezvanično saznaju 24sata.hr, 18-godišnji mladići su namamili devojčicu, oteli je i zaključali na krovu zgrade. Jedan ju je silovao, a drugi bludničio nad njom.

Sve se odvijalo u sredu, 19. maja. Devojčica je bila u parku gde su je oko 18 sati videla dvojica mladića. Oni su je poznavali, i dobro su znali koliko ima godina. Nije želela da pođe sa njima, ali oni su bili, kako pišu hrvatski mediji, vrlo nametljivi i uporni.

Došla je s njima do zgrade, a oni su je potom ugurali u lift, a zatim i stepenicama odvukli na krov nebodera. Zaključali su se. I tada za devojčicu počinje najgora noćna mora. Kako se nije u dogovoreno vreme vratila kući, njen brat je krenuo u potragu za njom. I uspeo je da je pronađe.

Devojčica je sutradan sve prijavila policiji. Odvedena je na lekarski pregled. Pronađeni su tragovi nasilja. Policija i državno tužilaštvo obavili su uviđaj.

Kako pišu 24sata.hr dvojica mladića su odranije poznata pravosudnim telima, odnosno prema njima su se vodili maloletnički postupci no nemaju i pravomoćne presude.

Jedan od njih tereti se za iznudu. Županijsko državno tužilaštvo tražilo je za njih određivanje istražnog zatvora zbog opasnost od uticaja na svedoke i žrtvu što je sudija istrage prihvatio.

Policija je objavila kako se mladiće terete za krivična dela "Protivpravno oduzimanje slobode" i "Polna zloupotreba deteta mlađeg od 15 godina".

Jedan 18-godišnjak sumnjiči se za silovanje. Preti mu do 15 godina zatvora.

Drugi 18-godišnjak tereti se za kazneno delo bludne radnje nad detetom mlađim od 15 godina te mu preti do osam godina zatvora.

Bonus video:

00:11

SANDRA AFRIKA U TANGAMA NA PLAŽI! Snimak pevečicine ZADNJICE zapalio društvene mreže, niko nije ostao RAZVNODUŠAN! (VIDEO)

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.