KANDIDAT KOALICIJE SDP-A DOBIO PISMO SA METKOM I PRETEĆOM PORUKOM: Pravi dolazi kroz cev!
Davor Petračić, kandidat koalicije SDP-a, Foto: Printscreen

i to baš pred izbore!

KANDIDAT KOALICIJE SDP-A DOBIO PISMO SA METKOM I PRETEĆOM PORUKOM: Pravi dolazi kroz cev!

Davor Petračić primio je uznemirujuće pismo u kojem je pronašao ispaljeni metak

Objavljeno:

Davor Petračić, kandidat koalicije SDP-a za gradonačelnika Karlovca dobio je danas na svoju adresu pismo s krajnje uznemirujućim sadržajem. Kada ga je otvorio u njemu je našao ispaljeni metak s porukom 'Pravi dolazi kroz cijev', koja je zapravo prijetnja smrću.

Petračić je tu poruku objavio i na svom Fejsbuk profilu kako bi upozorio javnost šta izvesnim bolesnicima pada na pamet i očekuje da policija istražuje slučaj. - Upravo sam u policiji i prijavljujem ovaj slučaj.

Iako sam svestan da će biti teško naći počinitelja smatram da ova pretnja smrću anonimne osobe treba biti uvedena u policijske spise. Ja sam poslovni čovek bez ikakvih sukoba s ikim, ikakvih dugovanja ili bilo kakvih problema s bilo kim, u poslu, a i u politici. Ne mogu niti približno naslutiti ko bi mogao biti autor ovog gnusnog pisma i iako nije ugodno na kućnu adresu dobiti takvu pretnju, za koju zaista ne znam šta je povod, ali je simptomatično da dolazi u predizbornoj kampanji. Ne bojim se nikoga jer znam da nije problem u meni, ali očito je da sam nekome stao na žulj zbog bilo kojeg razloga - kazao nam je Petračić.

Inače, Davor Petračić nije u politici od juče, ovo mu je drugi puta zaredom da je kandidat za gradonačelnika Karlovca, prvi put kao nezavisni, a sada kao nezavisni uz podršku SDP-a i u par mandata je član karlovačkog gradskog veća. Sada se u drugom krugu izbora za gradonačelnika Karlovca bori sa HDZ-ovim aktualnim gradonačelnikom Damirom Mandićem.

Bonus video:

01:39

Penzioneri mogu u banje o trošku RFZO

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.