HRVATSKA POLICIJA PRINUDNO UPOTREBILA SUZAVAC: Jedini način da se zaustavi tuča pijanih muškaraca!
Policija, Foto: Profimedia

haos

HRVATSKA POLICIJA PRINUDNO UPOTREBILA SUZAVAC: Jedini način da se zaustavi tuča pijanih muškaraca!

Kako se navodi, policija je prilikom intervencije tokom incidenta koji se dogodio u subotu uveče upotrebila suzavac

Objavljeno:

Hrvatska policija bila je prinuđena da upotrebi suzavac kako bi zaustavila tuču dvojice pijanih muškaraca i drugih zasad nepoznatih osoba u mestu Parag, u Međimurskoj županiji, saopšteno je danas iz policije.

Kako se navodi, policija je prilikom intervencije tokom incidenta koji se dogodio u subotu uveče upotrebila suzavac zbog "solidarisanja većeg broja okupljenih građana sa izgrednicima".

Dodaje se da je lokalna policija uhapsila dvojicu muškaraca "uz upotrebu sredstava prisile, telesne snage i sredstava za vezivanje", kao i da je započeta potraga za ostalim učesnicima tuče u kojoj su najmanje dve osobe lakše povređene, prenosi Hina.

Policija je bacila suzavac nakon što su se okupljeni solidarisali sa izgrednicima i, uprkos upozorenju, nastavili da glasno negoduju i prete policajcima koje su pokušali da okruže, stoji u saopštenju.

U pomoć policijskoj patroli bili su upućeni službenici interventne policije.

Uhapšenim muškarcima, starosti 33 i 28 godina, izmereno je 0,73 i 0,89 promila alkohola u krvi, a policija ih, osim za opštu tuču, tereti za narušavanje javnog reda i mira na naročito drzak i bezobrazan način.

Policija je daljnjom kriminalističkom istragom dosad identifikovala šest osoba protiv kojih će biti podneti optužni predlozi zbog prekršaja naročito drskog ponašanja.

Istraga se nastavlja, dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

01:00

Policija napisala 2.000 kazni zbog nevezanog pojasa i čak 700 zbog mobilnog telefona

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.