NEVIĐENI HAOS U ZAGREBU: Policija objavila zašto je "audi" RUŠIO SVE PRED SOBOM! (VIDEO)
Nesreća, Foto: Printscreen Youtube

nenormalno

NEVIĐENI HAOS U ZAGREBU: Policija objavila zašto je "audi" RUŠIO SVE PRED SOBOM! (VIDEO)

Iz PU zagrebačke otkrivaju da je 67-godišnjak vozio Maksimirskom ulicom

Objavljeno: 16:08h

Nakon što je 67-godišnji Boško D, vozeći "audi 5" u ponedeljak doslovno počistio parkirane automobile na Aveniji Dubrava u Zagrebu, ugrozio nekoliko života i potom završio na krovu, zagrebačka policija objavila je rezultate policijskog uviđaja.

I dok je vozač završio u KBC Zagreb policija ga je krivično prijavila za obesnu vožnju, koju je zabeležilo nekoliko nadzornih kamera.

Iz PU zagrebačke otkrivaju da je 67-godišnjak vozio Maksimirskom ulicom pa je dolaskom do raskrsnice stao iza ""mini kupera" koji je vozio 44-godišnjak.

U jednom trenutku, krenuo je neoprezno napred pa je prednjim delom udario u "kuper" i odlučio da napusti mesto nazgode. Potom je povećao brzinu iz obesti, tvrdi policija, krećući se brzinom većom od 50 km/h koliko je dopušteno voziti se kroz naseljeno mesto.

Dolaskom do kućnog broja 32 Avenije Dubrava je zatim izgubio kontrolu zbog čega je sleteo desno van kolovoza na trotoar gde je naleteo nadva "renoa" koja su bila nepropisno parkirana. "Audi" je dalje, napominju iz PU zagrebačke, nastavio nekontrolisano kretanje naletivši na BMW koji je takođe bio nepropisno parkiran i koji je od siline naleta odbačen na 67-godišnjeg pešaka.

Delovi vozila su oštetili izlog preduzeća nakon čega je "audi" udario i "mazdu", "BMW", "audi A5" i "VW golfa".

"Audi" se potom prevrnuo i okrenuo na krov i zaustavio na tramvajskim šinama, a delovi auta su oštetili još poklopac motora "VW golfa" i "tojotu jaris".

Vozilo kojim je napravio dar-mar je privremeno oduzeto radi veštačenja i utvrđivanja okolnosti nesreće.

Bonus video:

01:59

Jezivi detalji strašne nesreće kod Opova

(Espreso / Jutarnji list / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.