"LEŽAO JE NEPOMIČNO"! KRVAVI NAPAD U ZADRU: Četvorica mladića se IŽIVLJAVALA nad maloletnikom od 40 kila
Uzrok sukoba još uvek nije poznat, Foto: Profimedia

UŽAS

"LEŽAO JE NEPOMIČNO"! KRVAVI NAPAD U ZADRU: Četvorica mladića se IŽIVLJAVALA nad maloletnikom od 40 kila

Mladić je nakon krvničkog napada kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opštu bolnicu, gde je zadržan na lečenju

Objavljeno:

Maloletnog mladića u Zadru u četvrtak uveče pretukla su četvorica mlađih muškaraca. Napali su ga u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru. Uzrok sukoba se još ne zna, ali zadarska policija je već privela osumnjičene.

- Oko 20.15 sati dobili smo dojavu da je u ulici Bana Josipa Jelačića više osoba napalo maloletnika. Nedugo zatim u prostorije policije dovedeno je više mlađih koji se dovode u vezu s događajem - kazala je za 24sata Ivana Grbin, glasnogovornica policije.

Neslužbeno se saznaje da su na razgovor doveli upravo četvoricu mladića.

Još su u policiji, a kaznena prijava još nije podnesena pa će se po okončanju kriminalističke obrade znati radi li se sa sigurnošću o napadačima na maloletnika, odnosno za koje će kazneno delo odgovarati.

Mladić je nakon krvničkog napada kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opštu bolnicu, gde je zadržan na lečenju. - Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao verovati da se to događa. Zaustavio sam automobil nasred puta i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbežali su se. Taj dečko kojeg su prebili ima 14 ili 15 godina i 40 kila. Nisam mogao verovati, takva okrutnost, takvo nasilje... To su deca. Ležao je nepomično, nisam dao da se onesvesti. Rekao je da su mu ti momci već pretili i imena neke od njih. Bolela su ga leđa, kao da mu je povređena kičma. Pitanje je šta su mu uradili - kazao je očevidac za Zadarski.hr.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.