UŽAS, MALOLETNICI TUKLI I PONIŽAVALI BESKUĆNIKA ISPRED PRODAVNICE: Sve su to i SNIMALI! (FOTO)
Napad na beskućnika, Foto: Facebook printscreen

HRVATSKA

UŽAS, MALOLETNICI TUKLI I PONIŽAVALI BESKUĆNIKA ISPRED PRODAVNICE: Sve su to i SNIMALI! (FOTO)

Kako su njihova lica bila vidljiva na video snimku, njihov identitet je ubrzo otkriven i prosleđen policiji.

Objavljeno:

Dva video snimka na kojima se vidi šačica besnih mladića koji maltretiraju i tuku legendu komšiluka Febu ispred Konzuma u ​​zagrebačkom Podsusedu, koji jedva sastavlja kraj s krajem, postala su viralna na društvenim mrežama i izazvala osudu javnosti.

Dok muškarac u ruci drži kartonsku kutiju, mladići, od kojih su neki maloletni, svađaju se sa njim i izazivaju ga psovkama. Iako se trudio da ove nametljive mladiće drži dalje od sebe, mladalačka eksploatacija koju je snimao jedan od učesnika nije prestajala.

O sramotnim potezima mladih ubrzo je doznala i policija koja intenzivno istražuje slučaj. S obzirom na snimku na društvenim mrežama na kojoj su vidljiva njihova lica, ubrzo su detektirani njihovi identiteti koji su također proslijeđeni policiji.

Videvši da snimci zlostavljanja nisu našli plodno tlo, jedan od napadača se posipao pepelom i napisao komentar nakon snimka: "Znam da sam ispao glup i jako mi je žao zbog toga. Shvatio sam šta sam uradio . Hteo sam da ispadnem prevarant. Znam da sam ja kriv, ali i tip koji je bio pored mene i udario ga. Ne kažem da nismo podjednako krivi, ali molim te oprosti mi. Za ovo sam ' Šetaću pognute glave već neko vreme jer sam osramotio celu svoju porodicu i prijavili su me njihovi domovi.

Ispao sam glup i izviniću se ovom čoveku javno i poljubiti mu noge, jer sam shvatio da sam pogrešio i ne želim probleme jer ih već imam i žalim zbog svojih grešaka. Nikad mi više nije bilo žao, zaista ne verujem da sam to mogao da uradim i izvinjavam se 1000 puta u svoje ime i znate da sam dobro razmislio i nikad nisam ispao gluplji. I želim da znate da sam nakon snimanja video snimka pomogao istom čoveku da digne stvari sa poda i izvinio sam mu se jer nisam shvatio da to nisam ja i da nisam tako odgojen “.

Međutim, ovo je mala uteha za Miljenka zvanog Febus, koji zbog svojih (ne) okolnosti dane provodi na mestu na kome je u nedelju uveče maltretiran.

Još jedan mladić sa video snimka takođe se pojavio u pisanoj formi na društvenim mrežama, priznajući krivicu i kriveći svoje poteze za alkoholizam.

- Da odgovorim na sve ovo, da, kriv sam za ono što sam uradio, ali niko me neće pitati zašto i zašto itd. Bio sam u alkoholisanom stanju, nisam znao šta radim i oni koji me jako poznaju dobro znajte da neću udarati ili tući bespomoćne itd. Nije me briga za mene, ubijte me, ali time nećete ništa postići, u svojim zahtevima imam preko 30+ pretnji. Neću to prijaviti policiji, nije me briga, nisam štampač. Izgledam tako, ok, gurnuo sam tog dedu, nisam znao ništa o njemu. Da, dan nakon što sam želeo da dođem i da mu se izvinim i kupim mu nešto, ali momci iz komšiluka uopšte nisu dozvolili da smrdim u komšiluku i da mi se ovako vrate. Ni ja ni moj prijatelj ne zaslužujemo toliku brutalnost, napisao je.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.