HITNO, ZAPALJEN SKUPOCENI MERCEDES MLADE PREDUZETNICE: Vozilo je potpuno izgoreo, požar je podmetnut!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR U ZAGREBU

HITNO, ZAPALJEN SKUPOCENI MERCEDES MLADE PREDUZETNICE: Vozilo je potpuno izgoreo, požar je podmetnut!

Ispričala je i da joj je auto pre tri godine kupila mama za 50 hiljada evra i da se na mestu gde je vozilo izgorilo, parkira samo ona.

Objavljeno:

Požar koji je buknuo na skupocenom Mercedesu CLA u vlasništvu mlade zagrebačke preduzetnice Lorene M. (25) na zagrebačkoj Trešnjevci u četvrtak pod okriljem noći je podmetnut, piše Jutarnji list!

Policijski uvid je pokazao da su nepoznati počinitelji najverovatnije otvorenim plamenom zapalili vozilo i pritom pričinili oko 220 hilja kuna (oko 30.000 evra) materijalne štete. Za nepoznatim piromanima koji su iz nepoznatog razloga tim činom odaslali poruku vlasnici vozila, ili članovima njezine porodice, policajci intenzivno tragaju a policija događaj tretira kao dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom.

Dok je trajao juče policijski uvid vlasnica auta, inače i vlasnica agencije za luksuzne nekretnine, za Jutarnji list je otkrila da kad se čula eksplozija, nisu odmah znali što se događa. Ispričala je i da joj je auto pre tri godine kupila mama za 50 hiljada evra i da se na mestu gde je vozilo izgorilo, parkira samo ona.

Bonus video:

00:23

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Sandra Bugarski pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.